Kapper Stilos Rafol wordt kampioen van de beker van Acydma

19 juni 2017 - 14: 55

Het Hairdressing Stilos Ràfol FS-team heeft zichzelf uitgeroepen tot de nieuwe kampioen van het Acydma Futsal Cup 2016/2017 seizoen en ze hebben ook de dubbel behaald in een spectaculair seizoen dat geschiedenis heeft geschreven voor dit team.

Het huidige team van Rafol-kampioen van dit toernooi, herbevestigde de titel van bekerkampioen, toen ze in de grote finale met een minimum wonnen voor de groep van Bodegas Aguilar de Ondara (2-1) met nog drie minuten te gaan. afsluiting van de wedstrijd.

De wedstrijd, die plaatsvond in het Dianense gemeentelijk paviljoen, was zeer intens en stelde de vele fans niet teleur die naar deze grote finale reisden met in de hoofdrol twee teams die een geweldig seizoen hebben gehad en die een hoog niveau van zaalvoetbal uitvoerden. .

Alles leek a priori erop te wijzen dat het een gelijk spel zou worden en hoewel de favoriet kampioen van de competitie was, Peluquería Stilos, wist iedereen dat het ondarense-team het enige team was dat niet was verslagen in de twee gemakken die had tegen het Rafolense-team omdat in de twee wedstrijden die ze in de competitie hadden gespeeld, beide in een gelijkspel eindigden, ook de ondarenses kwamen doordat ze een geweldige kampioenschapsfinale hadden behaald door op het einde derde te worden in de competitie.

De wedstrijd begon op een zeer gelijk niveau en wisselde kansen van beide teams, hoewel de duidelijkste kansen werden geboden door die van Rafol, die sterk onder druk kwam te staan ​​op het andere veld, maar de geweldige interventies van hun doelman Ruben bereikten de pauze zonder verplaats de beginmarkering.

Na de terugkeer van de kleedkamers was Peluquería Stilos de eerste die de score opende na 7 minuten na een geweldige actie van het hele team, met als hoogtepunt een doelpunt van Dario. Vanaf dit moment vorderde Ondara's team een ​​beetje hun lijnen, maar ze bereikten niet duidelijk het andere gebied en de duidelijkste gelegenheden bleven het Rafol-team die de wedstrijd zo snel mogelijk wilde veroordelen.

Met nog tien minuten te gaan na een directe vrije trap aan de rand van het veld wist het Ondarense-team de stand in evenwicht te brengen. Die van Rafol zakten niet in elkaar en bleven hun drukvoetbal uitvoeren totdat Jordi met nog twee minuten te gaan na een geweldige actie van Alex Pla de wedstrijd wist te veroordelen.
De beste speler in de grote finale was, de keeper van het Bodegas Aguilar Ruben-team, die een spel maakte van degenen die geschiedenis schrijven door alles te stoppen en zijn team te leiden met een grote verdedigende beveiliging, maar het deed niet veel goeds als de set van Rafol getraind door Salvador Bisquert zorgde ervoor dat al zijn spelers perfect krabden en een geweldige finale maakten.

Het Hairdressing Stilos team heeft de finale geëlimineerd in het achtste team van Denipool Denia; in kamers, Reale Seguros Ginestar; in de halve finale, naar het restaurantcomplex Miguel Juan de Denia en in de grote finale naar Bodegas Aguilar de Ondara.

Nu, na het beëindigen van de competitie en de beker, is er alleen nog het geschil van de Acydma Champions Trophy dat zal worden gespeeld tijdens de week van de Denia-patroonheilige festiviteiten in het gemeentelijk paviljoen en dat de beste teams in de competitie en de beker zullen betwisten. . Het is nog niet besloten welke teams tegen hen zullen spelen, want wanneer het Rafol-team de twee titels behaalt, zal de Futsal Association de wedstrijden op een andere manier moeten kwadrateren dan ze normaal deden.