Patricia López van CA Diànium Baleària werd tweede in Calp

19 december 2013 - 00: 00

De atleet Patricia López behorend tot de CA Balearia Diànium werd tweede in het absolute vrouwenklassement in de "9e Serra d'Oltà Halve Marathon" in Calp.

Een test met een route van 20 kilometer in de atletenmodaliteit met een geschat positief verschil van 1.020 meter. De race had een grote deelname, zowel in de modaliteit van wandelaars als atleten.
Dit betekent dat de beste hardlopers in de bergen van de Valenciaanse Gemeenschap dit evenement bijwoonden.

In de mannelijke categorie; Ignacio Cardona, Emili Sellés, Toño Quilis, Sebas Sánches of Pedro Martinez, onder andere. Bij vrouwen Myriam Talens of Patricia López zelf.
Door het hoge deelnemersniveau werden er enkele uitstekende cijfers geregistreerd.

De winnaar was Ignacio Cardona met een tijd van 1 uur 40 minuten en 59 seconden. Bij de vrouwen was de winnaar Myriam Talens met een record van 2 uur, 13 minuten en 41 seconden.

Bij de dames gingen 14 deelnemers aan de start. Patricia López behaalde een verdienstelijke tweede plaats met een tijd van 2 uur 14 minuten en 4 seconden.

Enkele van de dianenses die opvielen in de test waren; Pedro Martínez van Twinner Esports Colau Ik eindigde op de vierde plaats in de absolute categorie, met een tijd van 1 uur, 46 minuten en 37 seconden. Andrés Martí uit CA Diànium werd zesde in de categorie Veteranen met een tijd van 2 uur 1 minuut en 31 seconden.