Paidos zet stevige stap naar de titel om Benicarlo te winnen met 6 voor 3

Februari 19 van 2013 - 00: 00

Firm stap de dobbelsteen door de Paidos door Benicarlo te winnen door 6 3 in een wedstrijd gespeeld in Denia die overeenkomt met de 16th-ronde.
De start van het spel werd gespeeld door jou naar Benicarlo die kwam met het idee om te scoren, een bewijs daarvan was dat hij het scorebord met een geweldig doelpunt op afstand en op het plein uitvoerde.

De schooljongens kwamen niet naar beneden en bij gelegenheden en wedstrijden slaagden ze erin de gelijkmaker te bereiken met een doelpunt van Fran van buiten schieten. Binnen een paar minuten draaiden de Paidos-jongens de score volledig om met een doelpunt van Fran en een andere van Toni Tent, 3-1.

De Benicarlo werden overweldigd door een Paidos die in hetzelfde stuk de bal in het hout bij 3-gelegenheden neerstortte: hij wilde niet dat de bal het doel van de bezoekers binnendrong. tot rust komen met 3 naar 1.

Paidos wilde ontsporingsfouten vermijden aan het begin van de tweede helft. Maar opnieuw was het moeilijk voor hen om in het ritme van de game te komen. Zijn rivaal wist hoe hij een keeperstas kreeg met het idee om in het spel te komen en dat kwam omdat ze na verschillende gelegenheden in een paar minuten gelijk waren aan het resultaat, 3-3, waarmee het tijd was om weer omhoog te gaan.

De schooljongens die weten wat ze met spel en kaste hebben gespeeld en met de hulp van hun fans keerden terug naar de dynamiek van het eerste deel. Opnieuw arriveerde Fran bij de verre post en de Toni-tent gaf de rust om de marker 5-3 te plaatsen. De Benicarlo bleven proberen met doelverdediger, maar het enige wat ze kregen was om een ​​doelpunt te ontvangen tegen een overval van Ximo vanaf het middenveld. Dit was het einde van de game met de overwinning die 6 verdiende bij 3.

In deze game speelde en scoorde Paidos; César, Fran (3). Alex Pla, Ximo (1). Toni-tent (2). Fede. Javi Cortes. Toni Polo Guillermo, Borja, Santi en Christian.

Paidos heeft een rustdag door zijn wedstrijd tegen Dominicos Levante uit te stellen. De Valencianen gaan de finale van de Beker van Spanje in Alcalá de Henares spelen. De competitie zal worden voortgezet voor de Paidos op 2 in maart met het bezoek aan het Dénia-paviljoen van La Salle Paterna. van de 16: 00 h.