Paidos gaat verder als leider na zijn triomf tegen de Dominicanen (4-2) in een spannende wedstrijd

November 14 van 2012 - 00: 00

Spannend spel leefde in het gemeentelijke paviljoen van Dénia dat was gevuld met de vlag. Paidos behaalde de overwinning tegen Dominicos Levante (4-2).
Het Valenciaanse team kwam naar Dénia als een van de favorieten om de titel van kampioen te behalen.

Best kan de wedstrijd voor het bezoekende team niet starten als Fran Dianense belangrijke teamspeler zijn geleden schade op het eerste spel., Al snel werd ik de 0-1, de Valencians had controle van het spel en het nemen van uitgespeelde kansen.

In de 11 minuut na een hoek genomen door Dominicos counteraanval bond Alex Pla 1-1. Van dat doel de jongens van Raúl Gil ze lieten los en de beste kansen van de lokale bevolking begonnen te komen.

Nadat een strategie weer in een inworp was verschenen, scoorde Alex Pla de 2-1, een resultaat waarmee hij tot rust kwam.

Het begin van het tweede deel was een kopie van de eerste. De bezoekers domineerden, maar soms voor een goed defensief werk en anderen voor een kolossale doelman, Cesar, markeerde de das niet.

Het laatste stuk van de crash was snel, in de afwezigheid van 2 minuten kwam de gelijkspel. De dianenses namen kracht van zwakte en een steel van bal van Alex Pla en na de muur met Fede-tekens brengen delirium naar de lokale fans, 3 naar 1.

Ximo in de afwezigheid van seconden voor het einde zet de 4-2 in de elektronica die meer leiders overlaat aan de jongens van Raúl Gil met zes wedstrijden gewonnen van zes gespeeld.

Ze speelden: Cesar, Sergi, Alex Pla (3), Ximo (1), Fran, Toni-tent, Toni Polo, Pau, Guillermo, Borja, Fede en Javi Cortes.

Op zaterdag om 17: 00 uur zal het schoolteam Paterna bezoeken om La Salle te ontmoeten.