Paidos-F. Fernández blijft onverslaanbaar door La Vila FS te winnen voor 3 tot 2

November 04 van 2014 - 00: 00

In het gemeentelijk paviljoen van Dénia vond de wedstrijd plaats die correspondeerde met de derde dag van het provinciale jeugdkampioenschap dat in de Paidos-F. Fernández en La Vila FS. Een clash die eindigde met een 3-2 lokale overwinning, waarmee de Dianenses ongeslagen blijven en de leiding delen met Calpe FS., Beiden met negen punten.

José García met zijn jeugdteamjongens

De wedstrijd was zeer intens en zeer betwist tussen twee serieuze kandidaten voor de titel van kampioen. De bezoekers in de eerste minuten kwamen naar buiten en oefenden een sterke druk uit op de lokale bevolking. Dit zorgde ervoor dat de schooljongens problemen hadden om te vertrekken met de gecontroleerde bal.

Het resultaat van die druk was dat de ploeg de wedstrijd domineerde en in minuut 6 wisten ze voorop te komen op het scorebord. Een doelpunt waardoor de Dianenses in het spel kwamen. Ze grepen de bal van hun rivaal en hierdoor konden ze meer toegang krijgen tot het andere gebied. Het gebrek aan succes in de schoten van Paidos zorgde ervoor dat de pauze werd bereikt met een ongunstige score, (0-1).
,
In de tweede helft bleven de Dianenses de bal domineren en Gonzalo scoorde de gelijkmaker na het stelen van de bal. Kort daarna verraste een afstandsschot van Pablo de doelman van La Vila FS en wist de stand op 2-1 te brengen.

Vanaf dat moment gingen de twee teams wild en werd de wedstrijd een komen en gaan naar de doelen, waar elk team kon scoren.
Het waren de bezoekers die de gelijkmaker bereikten door een rigoureuze penalty om te zetten.

Met nog twee minuten te gaan tot het einde wist Gonzalo de voet in een bal te steken die verloren leek en de bezoekende keeper verrast. Een doelpunt dat Paidos-F.Fernandez verdiende om de drie punten toe te voegen en de onverslaanbaarheid te behouden.

De volgende toewijding voor schoolkinderen zal in Alicante zijn, waar ze het Akrasala FS-circuit zullen bezoeken.