The Paidos-F. Fernández Luna consolideert zijn leiderschap door het winnen van de Elche FS (5-4)

November 21 van 2017 - 04: 00

Levendige partij leefde in het gemeentelijke paviljoen van Denia betwist door de Paidos-F. Fernández Luna en Elche CF, eerste en tweede plaats. Een botsing die het grote publiek verrukte dat het live bijwoonde.

De jongens die hij runt Raúl Gil Ze hadden een goed begin om elkaar te ontmoeten. Na twee steals creëerde hij duidelijke kansen om te scoren, maar het gebrek aan doel verhinderde hem.

Hoewel de controle over het spel van de schooljongens was, waren de ilicitanos die de score openden, gebruik makend van een fout in de uitgang van de bal van het veld. Marc slaagde erin de lokale doelman te verslaan. Met geen tijd om de rode te herstellen, paste de tweede bij een beetje Ivan.

De lokale reactie was snel en Luis Simó slaagde erin de verschillen in de evenaar van de eerste helft te verkleinen. Slechts een minuut later bereikte Pablo Ferrer, goed geplaatst op de tweede post, de gelijkmaker.

In volle geven en nemen van de twee teams waren het de bezoekers die in de 14-minuut terugkwamen om op het scorebord vooruit te komen met een doelpunt van Garcia. Vijf minuten later was Pablo Ferrer opnieuw verantwoordelijk voor het terugbrengen van de tafels naar het scorebord. Met een gelijke stand op drie gingen de teams naar kleedkamers.

Emotie tot het einde

Bij de hervatting keerde de besturing van het spel terug naar het pand, maar zonder de fouten van de eerste periode te begaan. Fruit van het grootste domein was hetzelfde als Aitor Ferrer, gescoord toen er slechts twee minuten waren gespeeld. Het was een mooi doel, want de Dianense verraste de ilicitano-doelman met een nauwkeurig buitenschot.

Na zoveel gepast te hebben, verhoogde het bezoekende team zijn druklijn in een poging een bal te stelen in de buurt van het lokale gebied. In de 29-minuut bereikte Garcia de gelijkmaker. Een doelpunt dat de armen van de jongens van Raul Gil niet liet zakken die bleven zoeken naar het doel van de overwinning.