P Stilos voegt zich bij de teams die het klassement van de Futsal League leiden

11 oktober 2019 - 12: 33

Na het geschil van de vierde dag van de Regionale Futsal League voegt het P Stilos Ràfol-team, met hun overwinning tegen Náutica Pérez met 5-1, zich bij de teams die samen met Náutica Pérez de ranglijst leiden, Aguilar Winery en Casa Llobell Ondara, waarbij het team van Ràfol de enige is die al zijn wedstrijden heeft gewonnen.

Een andere aantrekkelijke wedstrijd was die van het lokale team Casa Llobell in Ondara tegen Hotel Nou Romá de Denia, met een 2-7 overwinning van Dianense.Het eerste deel was redelijk gelijk, hoewel het Dianense-team wist hoe het beter kon profiteren van hun kansen en bereikten de rust met een voorsprong van twee doelpunten.

De tweede helft begon met veel ritme van beide teams, maar de Dianenses scoorden nog een doelpunt en de mannen van Ondara, die het spel voor hen erg ingewikkeld zagen, riskeerden veel in de aanval en Nou Romá scoorde nog twee doelpunten in de finale. minuten van de wedstrijd.

Bodegas Aguilar had er geen moeite mee om een ​​taaie Zenner die ze versloegen (6-1) uit de weg te ruimen. Ademar kon tegen Balearia niet van een gelijkspel naar twee komen. Restaurant Las Olas vernield Paidos Jeugd (6-2). La Fontana-restaurant Javea ze versloegen gemakkelijk Benitachell (5-3).

De wedstrijd tussen Els Poblets en Bodegas Xalò koos voor het laatste met een score van 2-3. Het was een zeer omstreden wedstrijd en waarvan het resultaat niet laat zien wat er op het veld gebeurde, aangezien de twee teams vanaf het begin ging in de aanval, achtereenvolgens kansen van beide, hoewel het geluk afnam richting die van Xalò. Uiteindelijk versloeg Futsal Pedreguer het rookie-team Pescamar (4-2).

De topscorerstrofee wordt aangevoerd door Abel Kanada, van het La Fontana-team, met 6 doelpunten. Het team met topscorer is Náutica Pérez, met 17 doelpunten, en het minst gescoorde team is Peluquería Stilos, met twee tegendoelpunten.