Nieuwe triomf van de CFS Dianense-Rte Mena tegen de Xaloc Alacant B (1-3)

23 oktober 2017 - 12: 42

El CFS Dianense-Rte. Mena versloeg Xaloc d'Alacant "B" met 1-3, in een wedstrijd die overeenkomt met de tweede dag van de competitie, gespeeld in het "Pitiu Rochel" paviljoen in Alicante.

De Dianenses begonnen het spel ingeplugd en gingen in de eerste minuut dankzij Pauet vooruit op het scorebord. De lokale bevolking wist het doel van Ángel alleen met lange ballen te verstoren. De bezoekende doelman, die door afwezigheid van Sergi de hele wedstrijd speelde, werkte hard om te voorkomen dat die van Xaloc in de wedstrijd kwamen.

Enkele minuten voor rust bereikten de mensen uit Alicante via Nabil de gelijkmaker. Toen alles erop leek te wijzen dat ze bij een gelijkspel zouden gaan rusten, met vier seconden te gaan, profiteerde Igor van een misverstand tussen de doelman en een rivaliserende verdediger om 1 op 2 te scoren. Het was een mooi doelpunt aangezien Igor erop gooide. zijlijn een schot vanaf 15 meter.

Veel gelegenheden voor dianenses

Bij de hervatting creëerden de lokale bevolking weinig gevaar en hadden de Dianenses veel gelegenheden om het spel te veroordelen.

In minuut 30 maakte Carlos Ruiz de derde, waardoor de crash praktisch veroordeeld werd. De spelers van Alicante lieten hun armen zo zakken dat, met nog vier minuten te gaan en zonder balbezit te hebben, hun coach op onverklaarbare wijze geen keeper kreeg die het scorebord wilde omdraaien.

Het einde van de wedstrijd werd bereikt met een score van 1 tot 3 voor een CFS Dianense-Rte. Mena, die de leiding deelt met Elche CF, beide met 6 punten. Nu de set die loopt Luismi Bonet bereidt zijn volgende verbintenis voor die zaterdag om 20 uur zal zijn in het gemeentelijk paviljoen van Dénia, met bezoek van Ye Faky "B"