Nieuwe thuisnederlaag voor Paidos-F.Fernández

April 10 van 2014 - 00: 00

De vierentwintigste dag van de National Youth Futsal League liet een nieuwe nederlaag thuis voor de Paidos-F. Fernández dit keer tegen El Pilar Valencia met 2 tot 7.

De bijeenkomst was een van de bijeenkomsten die schooljongens dit seizoen in het gemeentelijk paviljoen van Dénia hebben gespeeld. De lokale bevolking sprong overdreven nerveus op de baan. De fouten waren aan de gang en het Valenciaanse domein werd weerspiegeld met veel aankomsten in de omgeving.

De Dianense-doelman Kevin had veel werk dat hij met succes heeft opgelost. Na drie minuten spelen kwam het eerste doelpunt voor El Pilar Valencia. Een beetje dat de schooljongens erg raakte, die op onverklaarbare wijze uit elkaar vielen. Het team toonde een groot gebrek aan vertrouwen.

Minuten later vielen er nog twee doelpunten voor de bezoekers. In amper vier minuten tijd stond het 0-3, wat een te zware plaat werd voor de kids onder aanvoering van José García.

Voordat de pauze werd bereikt, zorgde een nieuw doelpunt van het Valenciaanse team ervoor dat de pauze kwam met het spel volledig beslist met een 0 tot 4.

Aan het begin van de tweede helft speelde de college-coach het en begon met een keeper. Een riskante tactiek die leidde tot een baloverval, het vijfde doelpunt kwam van buitenstaanders.

Vanaf dat moment werd het feest gek. De Paidos-F.Fernández Hij verkortte de score maar verbeterde verre van, het was opnieuw El Pilar Valencia die opnieuw het gat op het scorebord opende. Aan het einde van de wedstrijd weerspiegelden de 2 tot 7 de Valenciaanse superioriteit op de baan.

In de voorlaatste competitieronde die zaterdag wordt gespeeld, reist het college-team af naar Valencia om de cd onder ogen te zien. Santa Ana Het meest positieve aan dianenses is dat ze gegarandeerd het volgende seizoen in deze categorie blijven.