Nieuwe nederlaag voor CFS Mar Dénia tijdens zijn bezoek aan Mataró

November 30 van 2020 - 09: 40

Zowel Mar Dénia als Futsal Mataró sprongen afgelopen zaterdag met een goed ritme op het circuit van Barcelona en het duurde niet lang voordat de eerste kansen binnenkwamen. De lokale bevolking oefende sterke druk uit over het hele veld terwijl het Dianense-team, met een verdediging in het midden van de rechtbank, op zoek was naar snelle nadelen.

De minuten gingen voorbij en, hoewel het de lokale ploeg was die het initiatief had, bleef het scorebord onbeweeglijk totdat in de 17e minuut een markeringsfout in de hoekschop de 1-0 betekende en, in de volgende actie, na de lancering van Een overtreding, de bal raakte de paal en weer een aanvaller zonder mark en voor de passiviteit van de verdediging scoorde de 2-0 waarmee het duel werd onderbroken. In dertig seconden was het werk van de eerste helft opgeblazen.

Zodra de tweede helft begon, was het 3-0 na een goed collectief spel van het lokale team, dat de geest van een Mar Dénia die zijn spel niet afmaakte nog meer ondermijnde. In de 28e minuut, na een zijwaartse voorzet, was het Pablo Tarín die in zijn poging om hem te snijden de bal in het doel bracht en de stand op het scorebord 4-0 bracht.

Er waren nog 12 minuten te gaan, dus de sensaties op de baan waren niet de beste. Met nog 10 minuten te gaan zette de Dianense-coach de keeper op het veld, maar nogmaals, verre van verbeteren, betekende het nog twee doelpunten na twee overvallen van de bal in twee minuten. In minuut 35 kwam de finale met 7-0 waarmee de wedstrijd eindigde.

Moeilijke situatie aan het begin van dit nieuwe seizoen, die het bestuur en de staf dwingt om oplossingen te zoeken om te proberen het om te buigen. Hiervoor heeft hij aanstaande december twee wedstrijden op rij thuis voor de kerstvakantie die zal zijn van 13/12/2020 tot 09/01/2021, de datum waarop hij naar Salou (Tarragona) zal reizen.