Junior A van Dénia Básquet met Aldaia kon niet (66-75)

Januari 30 van 2013 - 00: 00

Aldaia nam de overwinning in de wedstrijd die hij speelde op het Dianense-veld tegen het Dénia "A" -team, in de Junior Basketball League, voor 66 tot 75.

De botsing werd gemarkeerd door twee duidelijk verschillende delen. De eerste met veel zenuwen en een gebrek aan defensieve intensiteit in de gebouwen, die de Valencianen konden domineren.

De tweede helft, met een opmerkelijke verbetering van de dianenses, die meer geduld hadden in de aanval, duidelijk hun tegenstander domineerden met een derde kwartaal waarin ze een geweldige wedstrijd speelden.

Het eerste kwartaal begon met een hoog tempo van spelen en een bezoekende verdediging die de omloop van de bal naar Denia bemoeilijkte. Desondanks wisten de dianenses het eerste deel van de wedstrijd van één punt te winnen (18-19).

In het tweede kwartaal begon Aldaia zich zeer comfortabel op het circuit en begon de Denia te overwinnen op basis van goed spel en vooral veel verdedigende betrokkenheid op het veld.
De overvallen van de bal bij de bezoekers, gevolgd door snelle tegenaanvallen op de basket. Dus de Aldaia kwam tot rust met een duidelijke 24 naar 48.

In het derde kwartaal, na het bereiken van 30 punten naar beneden gaan 24 26 minuut van de wedstrijd op een 56 voor bezoekers, Dénia trok zijn eigen liefde en gereageerd.
Het was toen dat hij leefde tien grote minuten van de lokale dankzij grote defensie en macht lopen op de baan waren in staat om het spel te binden op 60 punten, op een heldere deel van 36 om 4.

Al in het midden van het laatste kwart kwamen de spelers van de Dénia Basketball ze bleven proberen om hun verdediging te veranderen en met meer defensieve intensiteit, maar een triple van Aldaia's en de vrije worpen van dit laatste kwartaal eindigde door het spel te sluiten en een voordeel te geven aan de bezoekende spelers.

Dit alles, ondanks de defensieve verbetering van de lokale bevolking die zag hoe ze het spel misten, voor alleen 9-punten (66-75).

Door Dénia basquet gespeeld en opgenomen: Alex (1) Ruben (16), Francesc (27), Edu (5), Marc (-), Rober (12), Fran (2), Lucas (3), Patrick (- ), Juan (-).