Mounir Horma was de beste in de XXI populaire race van Les Rotes

04 september 2013 - 00: 00

La "XXI populaire race van Les Rotes" schreef de naam op van Mounir Last in je winnaarsrecord. Deze atleet behorende tot de Hard Nucleus of Athletes of Dénia, was de snelste. Het kostte 23 exacte minuten om de 7.000-meterlay-out te behandelen.

De test was een succesvolle deelname, met meer dan 350-atleten in de koningentest en met honderd in de tests gericht op kinderen. De omgeving van Mena Restaurant en in de herinnering van Diego Mena leefde hij een zeer feestelijke middag.

De eerste protagonisten waren de kinderen die alles gaven wat ze hadden om de kostbare medaille te behalen. Iedereen had een geweldige tijd en snack als beloning.

Bij de 19`30 werd de start van de koningentest gegeven. De race vanaf het begin werd bestuurd door mannen die meer kwaliteit hebben. Het was te zien aan het hoofd ervan, Mounir zelf vergezeld door Víctor Fernández en van Cristian Ferreyra.

Een belangrijk publiek van buren en familieleden van de atleten wachtte in de rij van aankomst op een ieder van hen, hun applaus en aanmoedigingen aanreikend. De winnaar was Mounir Horma, gevolgd door Víctor Fernández del Beneyto die 12 als tweede van de winnaar invoerde. De derde plaats ging naar Cristian Ferreyra.

Bij vrouwen won de veteraan, Mayca Sala van de AC Corremundos met een tijd van 28`19. De tweede was, Encarna Cardona tot 12 seconden en de derde was Jennifer Rosado.