Miguel Angel Pizarro verkreeg twee podiumplaatsen in de Autonomic Promises of Athletics

Februari 07 van 2013 - 00: 00

De atleet van Dianense, Miguel Angél Pizarro, uit CA Balearia Dianium had een geweldige prestatie in de atletiekkampioenschappen van categorie Beloften in indoor baan gehouden in Valencia.

Pizarro wist tweemaal naar het podium van de winnaars te klimmen. Hij werd tweede in de test van 200 gladde meters met een score van 24'31 ". In de test van 400 gladde meters eindigde hij op de derde plaats, met een record van 54'01".

Zijn clubgenoot, Patricia Más Monson's, won de hamerworptest bij het provinciale Criterium dat werd gehouden in Elda. Patricia maakte een beter cijfer van 44.92-meters, hoewel ze veel leed vanwege de sterke wind die ze tijdens de ontwikkeling van haar wedstrijd blies.

Miguel Angel Pizarro, momenten nadat hij tweemaal op het podium was geklommen.