Betere start van de competitie voor de CFS Dianense-Rte Mena onmogelijk bij het verslaan van de Villena FS (10-2)

17 oktober 2017 - 07: 58

El CFS Dianense-Rte Mena debuteerde op de best mogelijke manier, verslaat de Villena FS door 10 naar 2. Deze eerste competitiewedstrijd die werd gespeeld in het gemeentepaviljoen van Dénia liet zeer positieve gevoelens na aan de volgelingen van het Dianense-team.

De jongens die hij runt Luismi Bonet Ze maakten een geweldige match, ze waren vanaf de eerste minuut superieur aan hun rivaal. Vanaf het eerste fluitsignaal was op de baan te zien dat er maar één team was. De kansen van het doel op het bezoekkader waren aan het gebeuren totdat de 6 minuut arriveerde, dat was toen Igor de score opende. Een beetje historisch omdat het het eerste doel in de officiële competitie is dat deze set markeerde.

Zonder de eerste slag geassimileerd te hebben, pasten de bezoekers slechts een minuut later op de tweede plaats, ook het werk van Igor. Met het scorebord bestuurd, speelden de dianenses vrijelijk, terwijl en het lokale doel, Angel verantwoordelijk was voor het verstoren van de paar gelegenheden die het rivaliserende team hadden.

In de 10-minuut, Carlos Ruiz, die zijn eerste spel speelde als blavet, maakte de derde, waardoor de shock duidelijk werd veroordeeld. Enkele minuten later slaagde Pauet in de vierde en met het resultaat van 4 naar 0 gingen de teams rusten.

Dianenses scoren festival

Bij de herstart kwamen de bezoekers iets meer aangesloten en een minuut later slaagden ze erin om afstanden te verkleinen. Iets minder ver weg van het nerveus maken van de dianenses, spoorde hen aan hun voordeel verder uit te breiden. Een paar minuten later kwamen nog eens twee doelpunten van Carlos Ruiz en kapitein Luis Llinares.

De Villena FS-spelers probeerden het sporadisch en in de 26 minuut scoorde ze hun tweede doelpunt. 6-2 met de huidige score, heeft de Luismi Bonet niet willen ontspannen en met het verstrijken van minuut viel vier doelpunten van Antonio Carlos Ruiz, Ayoub en Igor. De bezoekers arriveerden bij gelegenheid, maar Sergi was verantwoordelijk voor het verstoren van hen.

Het bereikte het einde van het spel met het resultaat 10-2, waarmee dianenses op de top van de lijst zijn geplaatst, na de eerste dag van de competitie. Het team begint met het voorbereiden van hun volgende wedstrijd in Alicante tegen Xaloc "B".