Zilveren medaille voor de jeugd Cedric Kükne van de RCN Dénia in het 'Regionaal kampioenschap van Remoergometro'

Januari 16 van 2018 - 11: 11

Cedric Kühne en Sara Sanchez, jongeren uit de Real Club Nautico Dénia roeien, verhuisden ze afgelopen weekend naar de stad Gandía om deel te nemen aan de "Autonoom kampioenschap van Remoergometro", een langverwachte jaarlijkse bijeenkomst onder atleten.

De roeier Cedric Küne maakte een van de beste momenten van de ochtend en behaalde de tweede plaats op slechts twee seconden van het goud van de dag. Sara Sánchez daarentegen, behaalde een welverdiende vierde plaats en wist haar beste merk te overwinnen

Beide atleten waren afgelopen zaterdag in het Raval de Gandía Sports Pavilion, waar het kampioenschap werd georganiseerd door de Club De Rem Cía Gandía.

Het kampioenschap kon meer dan 20 categorieën verzamelen en 180 deelnemers toevoegen, met een spectaculaire estafettewedstrijd, waarbij Absolute deelnemers in groepen van 4 personen een afstand van 4.000 meter roeien en gratis wijzigingen aanbrengen naargelang de teams.