Zilveren medaille voor Ángela Moltó in de provinciale jeugd indoorbaan

Februari 19 van 2020 - 12: 13

De atleet Ángela Moltó van de Balèaria Diánium Athletics Club hing opnieuw een nieuwe medaille om haar nek. Bij deze gelegenheid was het de zilveren in het Provinciaal Jeugd Indoor Baankampioenschap, gehouden in Elche.

Ángela Moltó betwistte de race van de 400 gladde meters, waar ze finishte met een tijd van 1: 03.10. De winnaar in deze test was atleet Vladislava Bulat, behorend tot CA Elche Decatlón, die eindigde met een record van 1: 00.78. De derde plaats ging naar Zoe Grimalt, van de Llebeig Athletics Club Javea, met een markering van 1: 04.94.

Een andere van de Dianenses-atleten die een medaille won, was Eva Douglas, die derde werd in de wedstrijd voor het gooien van gewicht, met een beter schot van 9.29 meter.

Bij jongens benadrukken de geweldige prestaties van Lui Alexandro Douglas dat in een van de finales van de 60 meter glad tweede werd met een tijd van 7.60, een van de beste punten van de ontmoeting.