Maristas Valencia is de rivaal van Dénia Básquet

12 oktober 2013 - 00: 00

De set van Maristas Valencia hij is de rivaal die vanmiddag voor hem zal staan Dénia Basketball, in een wedstrijd die moet worden gehouden op het spoor van Maristenschool van Valenciavanmiddag om 18 uur.

De sjabloon die wordt uitgevoerd Luis SuancesHij weet hoe belangrijk het voor hen is om te winnen. Het Dianense-team reist met moraal door de wolken na hun overwinning vorige week tegen Adesavi.

Het is de tweede dag in de Eerste natieen in de eerste oogstte het Valenciaanse team een ​​nederlaag aan het hof van de CB. Zweeds voor 11-punten (68-59). De bedoeling van de dianenses is om hun rivaal in nul overwinningen achter te laten en ze plaatsen zichzelf met twee overwinningen.

De taak is ingewikkeld voor Dénia Basketball, een roman die zich in deze categorie afspeelt en die een extreem jonge staf heeft. De bijdrage van de meest ervaren spelers zoals Chus Ballesteros o Carlos Vila het zal van vitaal belang zijn,

Een andere sleutel om uit deze botsing te komen, is dat de defensieve intensiteit van de jongens van Luis Suances dezelfde is als die in de eerste helft van de wedstrijd tegen de Adesavi. Ze kunnen niet ontspannen en ze kennen het goed. De les van vorige week moet als les dienen.