María Perelló junior jeugd runner-up in 1.500

Februari 26 van 2014 - 00: 01

De jonge atleet, María Perelló, werd tweede in de 1.500 race van de Junior Indoor Championships. De dianense maakte een tijd van 5 minuten, 1 seconde en 98 tienden. Hij behaalde het minimumcijfer om deel te nemen aan het Spaanse kampioenschap van de categorie.

Het nationale jeugdevenement zal op hetzelfde parcours staan ​​waar María Perelló het merk kreeg, het velodrome "Lluís Puig"uit Valencia.

Uw partner van de Athletics Club Balearia Diànium, Anna Torres werd zevende op de 800 meter met een tijd van 2 minuten en 30 seconden.

De dianenses-atleten, Miguel Ángel Pizarro, namen ook buiten de competitie deel aan de test van de 400 gladde meters, wat neerkwam op 53 seconden en 85 tienden. Aina Fornés hij deed het bij hoogspringen en behaalde een score van 1.50 meter.