De roeiers van de Real Club Náutico Dénia kregen zes podia in Xàbia

Mei 24 van 2016 - 12: 11

Het zeekajak wedstrijdteam van de Real Club Nautico Dénia Ik doe mee Javea in de "IV Test van de Autonomous League of Sea Kayak”. De bagage van zijn optreden was het behalen van vijf medailles en een trofee. Enkele geweldige resultaten die het intense werk compenseren dat zijn roeiers tijdens de maanden van voorbereiding hebben verzet.

Toni Gil op het podium

In de categorie K1 Veteranen A, Paulino Llobell, verzamelde wat was gezaaid en behaalde de eerste plaats. In de senior K1-categorie eindigde José Manuel Yecora op de derde plaats. De K2 voor kinderen, bestaande uit Luis Peñas en Pablo Swinnerton, behaalde de eerste plaats. Een ander hoogtepunt was het kind Toni Gil die in de K1 naar de tweede la van het podium klom. De K2 van de cadetten Mike en Yojan Vosse werd vijfde en Elena Ballester en Bieke Marten werden als vierde geklasseerd in senior K2.

RCN Dénia peddelaars met hun trofeeën

Deze goede resultaten behaald door de jongste leden van het team brachten Real Club Náutico ertoe de trofee te behalen als tweede geklasseerd door clubs in de Young Promises League. In het klassement per club eindigde RCN Dénia op de vijfde plaats, terwijl Club Piragüisme Dénia achtste werd.

We moeten ook de vierde plaats benadrukken die is behaald door Javier Gil van de Club Canoeing Dénia in Traditional K1. Van dezelfde club werd Marc Soler derde in K1 Under 23 en David Montes tweede in K1 Veterans.

De dag werd verreden op een zonnige dag maar met wat complicaties door de harde wind die waaide tijdens de verschillende regatta's. Het vertrek van de infantiele, cadet en traditionele categorieën vond plaats om 11 uur vanaf het strand van La Grava. De overige categorieën hadden hun regatta om 16 uur vanaf het strand van Granadella. De peddelaars legden een spannend circuit af benedenwinds 15.000 meter