De roeiers van de Real Club Náutico Dénia blonken in de autonome kajak gespeeld in Castellón

Augustus 24 van 2016 - 00: 00

De roeiers van Real Club Nautico Dénia ze schitterden met hun eigen licht in de laatste test van de Autonomous League of Sea Kayak die in Castellón werd gespeeld. Het Dianense-team, gevormd door 12-vertegenwoordigers, keerde terug met zeer goede resultaten.

Juan Carlos Pérez de beste in de K1 traditionele veteraan

Juan Carlos Pérez werd kampioen in K1 van de categorie Senior Traditional. De constantheid leidt deze oude paddler om overwinningen te behalen zoals die behaald in de wateren van Castellón. Luis Peñas en Miguel Louwaige wisten de kinderkampioenen te worden in K2.

De K2-cadet gevormd door Ramón García en Maik Dimitrov bezet de derde positie en kwam daarmee op het podium. Rubén Louwaige werd derde met zijn K1 in de jeugdcategorie, een positie die hij ook bekleedde Paulino Llobell in veteranen A.

Ramón García en Maik Dimitrov

Heel dicht bij het podium stonden de kinderen Toni Gil en Jorge López met hun K1, evenals de oudere vrouwelijke K2 van Elena Ballester en Bieke Maerten, die de vierde plaatsen bezetten in elk van hun respectieve categorieën.

Voor Alejandro Gornemann was het de eerste test in individuele boot en hoewel hij een sensationele race maakte in de traditionele K1-categorie, verliet de tijd hem van het podium.

Eindelijk en na de score van alle peddelaars, bezet het team van de Real Club Náutico Dénia de vierde plaats in het klassement van de Young Promises League. Diezelfde vierde plaats werd ook weerspiegeld in het algemene klassement door clubs.