De doelen van Panucci en Beibel gaven de overwinning aan de CD Dénia voor de UD Alginet (2-0)

10 december 2018 - 07: 31

De doelpunten in de tweede helft van Panucci en Beibel wonnen de overwinning CD Dénia in de wedstrijd speelde hij tegen UD Alginet, die hij versloeg door 2 op 0. Het is moeilijk om een ​​verklaring te vinden voor de arme intrede die plaatsvond in de Het veld van Diego Mena, het team is in de positie om promotie te promoten, maar de fans blijven de rug toekeren en elke zondag zien ze meer cement in het veld.

In de eerste helft had het lokale team het moeilijk om de wedstrijd op het middenveld te verslaan. De superioriteit van zijn rivaal werd opgemerkt en na de eerste minuten, die van het Dianense-domein waren, ging de controle over het spel over op de bezoekers.

De strijd werd opgehelderd in het midden van het veld met nauwelijks aankomsten naar de gebieden, en dit veroorzaakte de verveling om naar de tribunes te gaan. Geen kansen voor beide teams kwam tot rust met de beginscore.

Na het passeren van de kleedkamer, de CD Dénia stapte naar voren om te proberen om de controle over het spel te nemen, maar de spelers UD Alginet heeft ervaren in het centrale gebied en verliet het team om comfortabel regisseren Diego Miñana.

De reactie van de lokale coach, die een onfortuinlijke Luis van het veld verwijderde en Beibel binnenliet, zorgde ervoor dat zijn ploeg numeriek overwicht had. Marina Alta Hij was degene die het gewicht van het spel droeg.

Het moment 70 flank voorzet van rechts naar jacht Panucci kleine randgebied, salvo, stuurt de bal naar de achterkant van de doelnetten Edu verdedigd. Met de 1 naar 0 vonden de dianenses meer gaten in de bezoekersverdediging en hun aanval op het bezoekkader was constant.

De spelers van 78 minuut een verloren bal bereikte de rand van het gebied waar Beibel verslaafd een sterke schot dat sloeg een Edu verbaasd dat ondanks zijn uitgerekt, kon niets met de bal tegen te houden.

Met de 2 naar 0 werd de UD Alginet een beetje uitgerekt, maar zonder nauwelijks gevaar te creëren, vanwege het goede werk van de lokale verdediging dat de rivalen van het rivierteam geen voordelen bood.

Aan het einde van de wedstrijd was het een nieuwe overwinning van Dianense, die hem achterliet na de nederlaag geleden door UD Tavernes, op de tweede plaats in het klassement.

De Dénia-cd gaat naar Muro de Alcoi om de volgende dag te worden gemeten aan de CF-muur.

Crew:

• CD Dénia: Chiri, Crespo (Fran 90 '), Mateo, Ferrán, Arthur, Jordi (Santafé 84'), Adrián ( Carlos Ribes 72 '), Javi, César, Panucci en Luis (Beibel 54')
  • UD. Alginet: Edu, Aguado, Tali, Booth (Juan 79 '), Guille, Kauwgom (Diego 68'), Mari, Xexu (Borja 57 ') Veses, José en Carlo (Micó 73)
  • doelen: 1-0 Panucci 70 'en 2-0 Beibel 78'
  • Scheidsrechter: Ródenas Martínez, vermaand met geel de lokale bevolking, Luis en Maxi en bezoekers Caseta, Mari, Micó en Diego, die twee blanken in de 89-minuut weggestuurd hadden