De teams van María Ibars in kinderen en Marista's in alevines waren de winnaars van '12 Hours of futsal '

09 juni 2018 - 07: 57

Intense dag leefde in het gemeentelijk paviljoen van het gemeentelijk sportcentrum van Dénia fase van het toernooi van de "12 uur zaalvoetbal"Bij deze gelegenheid werd de categorie kinderen en jongen parallel bestreden. De door Acydma georganiseerde wedstrijd zorgde voor een dag van groot samenleven tussen de componenten van de deelnemende teams. Het winnende team in de categorie kinderen was het María Ibars-team, dat Chabás met 2-1 versloeg in de grote finale.

In deze categorie namen in totaal vier teams deel; Paidos "B", Chabas, María Ibars en Alfa & Omega. In het eerste deel van de wedstrijd werd iedereen tegen iedereen afgemeten. In de tweede fase was er een kruising tussen de eerste geklasseerde en vierde en een andere tussen tweede en derde.

Overwinning voor het Maristas-team in de frituurcategorie

Parallel aan het dispuut over de 12 kinderuren werden de jongen in dezelfde sportfaciliteit gespeeld. Het winnende team in deze categorie was Maristas, die de Pou-formatie in de finale versloeg met 0 tegen 4.

In deze categorie was de deelname van zes teams; Pou, Maristen, Carmelitas, La Xara, Alfa&Omega en Montgó. De eerste fase van de competitie was identiek, allen tegen allen en daarna twee halve finales met de top vier finishers.

Fingerlings finaletafel

kampioen: Marist
runners-up: Pou
Topscorer-team: Pou
Team minder geslagen: Pou
Topscorer: Roberto Acuna del Pou

Nadat de finale was gespeeld, vond de prijsuitreiking plaats, waaraan de president van Acydma deelnam, Alberto Portillo en de burgemeester van sport, Vicent Crespo.