De Dénia basketbalteams behaalden veel overwinningen

01 december 2017 - 06: 59

De steengroeveapparatuur van de Dénia Basketball ze hadden een geweldige activiteit en speelden spelletjes in al hun categorieën. Wat het meest opviel was het volledige aantal behaalde overwinningen van de jongens en meisjes van de categorie Benjamin. De jongste van het eerste jaar versloeg EEMM Teulada met 6-34, terwijl de jongste van het tweede jaar CB Joventut versloeg Javea door de 60 20.

Larven

De jongen van niveau 2 vielen met 32-33 tegen EEM Teulada, in een geweldige wedstrijd. Zijn rivaal verdedigde de hele wedstrijd in de zone. Het team zette echter een stap voorwaarts en verdedigde de hele baan met grote effectiviteit, waardoor ze de hele tijd streden om de overwinning die op de laatste momenten ontsnapte. De wedstrijdcommissie zal de notulen van de vergadering bekijken aangezien de bezoekers zich niet hebben gehouden aan de catwalkreglementen.

De Level 3 jongen versloeg CB Benissa met 43 tegen 54, na een eerste deel waar de Dianenses veel faalden in de aanval en in de verdediging lieten ze veel simpele schoten onder de korf door. Ze wisten hoe ze moesten reageren en voerden talloze tegenaanvallen uit met een toename van de defensieve intensiteit. De wedstrijd bereikte uiteindelijk een verlenging waarin Dénia Básquet met meer sereniteit speelde en een gedeeltelijke 1-12 kreeg waardoor ze wonnen.

De jongen van niveau 2 vielen tegen CB Joventut Xàbia met 60 tegen 54, ondanks dat ze gedurende verschillende kwartalen van de wedstrijd op een goed niveau speelden, streden ze tot het laatste moment. De omzetten op de meest gelijkmatige momenten van de wedstrijd waren de sleutel tot de nederlaag.

kinderen

De meisjes van niveau 3 verloren het duel tegen CB Benidorm met 49 tegen 56. Het team van Marina Baixa nam revanche voor de overwinning van Dianense in de eerste ronde van de competitie. Gelijkheid heerste over de wedstrijd, hoewel het succes op het sleutelmoment ervoor zorgde dat de overwinning Dénia verliet.

Terwijl de leden van het team dat in niveau 1 speelt, CB Jorge Juan Novelda versloeg met 59 tegen 33. Een overwinning gebaseerd op grote mobiliteit en vloeiendheid bij het circuleren van de bal.

Met nog drie dagen te gaan in deze eerste fase, zijn de kansen om in het tweede deel van het jaar te strijden tussen de acht beste in de categorie Autonome Kinderen groter dankzij deze overwinning.

Van hun kant verloren de jongens die strijden op niveau 3 van CB Pego met 47 tegen 33. De Dianenses konden het trage tempo van hun rivaal niet breken. Hieraan werd de fysieke superioriteit van de Pegolinos toegevoegd en ondanks de verbetering van de Dianenses konden ze de overwinning niet behalen.

Terwijl de jongens in niveau 1 verloren van Xátiva BC met 48-9. De Valencianen gaven sommige spelers geen opties die, ondanks de nederlaag, veel details van hun spel blijven verbeteren in een competitie die meer van hen vraagt ​​dan wat ze op dit moment in de competitie kunnen bieden, maar ze zijn zich er steeds meer van bewust dat hoe dan ook tegelijkertijd is het niveau van onschatbare waarde om te leren en te ervaren voor uw toekomstige groei.

cadet

De meisjes van niveau 3 uit Dianense verloren van UPB Gandía met 50 - 42. Het was een wedstrijd van grote gelijkheid tussen deze twee teams die elkaar al verschillende seizoenen kennen en respecteren. De balans sloeg door in het voordeel van de thuisblijvers die ook boven het korfgemiddelde uitstaken en daarmee de Dianenses voorbijstreven in het klassement.

In niveau 1 vielen de Dianenses op de machtige Valencia Básquet met 53 tegen 31, in een wedstrijd die gelijkmatiger was dan wat het eindresultaat zegt. De Dianenses hebben alles gegeven en ze kunnen nergens de schuld van krijgen, ze werden alleen overtroffen door de kwaliteit die hun rivaal naar buiten moest brengen. Het team weet ongetwijfeld hoe ze moeten profiteren van de kansen die de concurrentie op dit hoogste regionale niveau biedt.

Wat betreft het herenteam van niveau 3, ze versloegen CB El Verger gemakkelijk met 2-42. Besloten wedstrijd in het eerste kwart dankzij het grote verschil tussen de twee teams. De Dianenses staan ​​te popelen om deze eerste fase van de competitie te beëindigen in afwachting van meer competitieve wedstrijden die hen zullen helpen hun vooruitgang te consolideren.

Terwijl de jongens van Level 1 een geweldige show afleverden, hoewel ze verloren van CB Lucentum Alicante met 74-76.

Het team stond met nog vier minuten te gaan op een achterstand van acht punten, maar ze waren verre van bereid om de wedstrijd af te blazen. De reactie die ze in de daaropvolgende minuten opvoerden, tilde het hele paviljoen van hun stoelen, want met nog anderhalve minuut te gaan hadden ze het omgedraaid en hadden ze een voorsprong van drie punten.

CB Lucentum wist hoe hij aan het einde van de wedstrijd beter moest spelen door een toss-up in hun voordeel op te lossen die niets afdoet aan het geweldige werk van ons team, integendeel.