De fietsers van de Multiesport-UCMontgó schitterden in de races waaraan ze deelnamen

31 oktober 2018 - 06: 58

Weekend van veel activiteit binnen de wielerploeg Multiesport-UCMontgó die vertegenwoordigd was in verschillende wielerevenementen en goede resultaten behaalde.

In de MTB Ombria Ontinyent 2.0. het lid van het team, Jordi Gil, behaalde een podiumplaats in de categorie Master 30. Roberto Gómez van zijn kant kon de race alleen uitrijden vanwege een vroegtijdige inzinking waardoor hij niet vooraan kon rijden.

Jordi I werd tweede in de veldrittest van Agost

In Agost de vierde scorende test van de Uitdaging van Ciclocrós van de Comunitat Valenciana. De wedstrijd werd verreden op een snel, veeleisend en leuk en afwisselend circuit waarop de renners van Multiesport-UCMontgó goede resultaten behaalden.

In de categorie cadetten werd Jordi Seguí tweede, in Elite werd Javier Almela achtste, in M40 werd Alejandro Seguí 18e en in dezelfde categorie eindigde Jaume Canet als 25e.

Markeer de prestatie van Jordi Seguí bij zijn debuut in het veldritseizoen met een tweede plaats op slechts 1 seconde achterstand op de winnaar van de test,

De prestatie van de dag liep uit de benen van Alejandro Seguí, in een spectaculaire comeback die na een storing aan de startlijn enkele minuten achter zijn rivalen aan de test begon en er uiteindelijk in slaagde zich te mengen in de TOP 20 van de categorie.