Het gemeentelijk paviljoen van Dénia was opnieuw te klein om de presentatie van het CD-team te organiseren. Dénia Futsal dat dit seizoen uitkomt in de Tweede Klasse "B". De fans staan ​​te popelen om hun team in de bronzen divisie te zien en hun maximale steun te bieden in een erg moeilijk seizoen vanwege de entiteit van de rivalen.

Een voor een betraden de spelers van dit seizoen het veld. Er is geen nieuws aangezien alle fans deze spelersgroep die vorig seizoen promoveerde heel goed kennen.

In het midden van de baan werden ze ontvangen door de managers, Gem Estrela voorzitter van de CD. Dénia, samen met de hoogste vertegenwoordigers van de zaalvoetbalsectie, Javier Ferreres en Pedro Tent. Met de ploeg gevormd in het midden van de baan, was het tijd voor hen om steun te krijgen van de kerkenraad. met de burgemeester Vicent Grimalt aan het hoofd en met de wethouder sport, Marián Tamarit.

Er waren geen toespraken, hoewel de raad van bestuur van de Dianense-club enkele geschenken overhandigde aan Grimalt, Tamarit en Elche CF., als dank voor hun aanwezigheid bij de cd-presentatie. Denia zaalvoetbal.

Goede gevoelens in de clash tegen Elche CF.

De laatste van de wedstrijden voorafgaand aan het seizoen die de groep leidt Javi Arnau zal worden geconfronteerd voor de start van de competitie. Een clash die eindigde met een score van 1 naar 6. Een resultaat dat te omvangrijk was en niet weerspiegelt wat er op de baan gebeurde.

Elche CF. Indoor voetbal

De Dianenses controleerden hun rivaal uitstekend in een eerste helft waarin vooral het hoge tempo opviel. De twee teams zochten heel diep naar het doel van hun rivaal. De Dianenses kregen verschillende duidelijke kansen om te scoren, maar misten succes in het schot. De mensen uit Elche lieten César schitteren met afstandsschoten.

Het momentum van de bezoekers zorgde ervoor dat hij in minuut 17 de vijfde overtreding beging. Maar toen het erop leek dat de lokale bevolking van deze omstandigheid zou profiteren, stond het 0-1. Er was een goede reactie van de jongens van Javi Arnau, want een minuut later kwamen ze op gelijke hoogte, dankzij de omzetting van een dubbele strafschop van Álex Pla. Met de stand op één was de rust bereikt.

In de tweede helft kwam Elche CF., bereid om het spel te domineren en nam in de eerste minuut de leiding met 1-2. Beetje bij beetje beschuldigden de Dianenses de inspanning en de mensen uit Elche wisten hoe ze konden profiteren door te scoren hun derde doelpunt in minuut 31. Dit doelpunt brak de wedstrijd want een minuut later stond het 1-4 en de volgende minuut was het 1-5. Twee minuten later was het 1-6 en konden de bezoekers de score nog opvoeren, maar Andoni voorkwam het door een dubbele straf te stoppen.

Ondanks zo'n enorme nederlaag ontsloeg het publiek hun spelers met een staande ovatie omdat ze een goed gevoel achterlieten. Aanstaande zaterdag begint de reis van de cd. Dénia Futsal voor de Tweede Klasse "B" en we wensen hem alle geluk van de wereld en dat hij het doel van duurzaamheid bereikt.