De leider Manzanares FS maakte een 'zeven' voor Dénia Futsal

April 23 van 2017 - 12: 10

Moeilijke verplaatsing degene die de Dénia Futsal, te meten in het stadspaviljoen van Manzanares, bekend als "De bonbon"Aan een FS Manzanares, die slechts één spel heeft verloren. Het Castiliaanse team uit La Mancha, aangespoord door het publiek, in een overvol paviljoen, sloeg de Dianenses die 7 versloeg naar 0.

Het team dat draait Javi Arnau, werd gepresenteerd aan deze clash met alleen 10-spelers na de last-minute verliezen van Mika en Pablo Tarín. Naast de bekende Curro, Edu en Andoni. De game begon met een La Mancha-team dat ten val kwam en tegenover de rivaal stond die snel winstgevend was. In de 3 minuut arriveerde 1-0 en één minuut later de 2-0. Het spel werd moeilijk en de spelers van Javi Arnau slaagden er niet in om zich op het veld te vestigen.

In de 8-minuut scoorde het lokale team de 3-0, waardoor de Dianense-coach dwong een time-out aan te vragen om zijn spelers opnieuw te activeren. Vanaf dat moment veranderde de wedstrijd en wist Dénia Futsal de druk weg te nemen en de bal aan te raken waardoor goede kansen werden gecreëerd. De aankomsten slaagden in beide doelpunten, maar zonder geluk, voor het bezoekende team op het moment van de afwerking. Met het resultaat van 3-0 gingen de spelers met rust.

Dénia Futsal kon het thuisteam niet stoppen

De tweede helft begon met dezelfde trend, de dianenses bleven maar proberen het lokale doel niet te bereiken. Terwijl de Manzanares FS hoop ik in zijn vakgebied en lanceerde snelle tegenaanvallen die opnieuw en opnieuw op Cesar worden getest, zonder twijfel de beste dianense-speler in de middag van gisteren.

In de 28-minuut scoorde het team van Carlos Sanchez de 4-0. Javi Arnau dacht niet twee keer na en koos voor het riskeren van het plaatsen van een keeper op het veld. Met een doorgewinterde en ervaren verdediging stopten de lokale bevolking de aanvallen en scoorden ze in de 33-minuut, het vijfde doelpunt. Twee minuten later arriveerde de 6-0. Het feest was verloren en het publiek vierde de overwinning van hun team.

Het paviljoen van "La Bombonera", Het werd een heel feest. De dianenses keerden terug naar het spel van 4 en voegden het feest toe, met een schoon spel en geen fouten, waarbij er geen succes was tegenover het doel en waar misschien een beetje klauw ontbrak. In de laatste adem kwam de definitieve 7-0.

Na de resultaten van de dag en met drie om te eindigen, wordt de Dénia Futsal op de zesde plaats geplaatst op 7 punten van de derde plaats die het recht geeft om de Copa del Rey te spelen. Volgende week ontvangen de dianenses thuis FS Ciudad de Toledo, een team dat is ondergedompeld in de strijd om redding. De wedstrijd wordt op zaterdag om 18 uur gespeeld.