De veteranen van de Club Rem Marina de Dénia winnen de Liga Suma de Banco Fijo

Mei 12 van 2021 - 10: 48

Op zondag 9 mei werd de laatste regatta van de Banco Fijo Suma League gehouden in Valencia, waar het veteranen damesteam van deze club werd uitgeroepen tot competitiewinnaar in zijn categorie. De veteranen behaalden een derde plaats in de regatta met een tijd van 03: 24,12, wat hen hielp de competitie te winnen.

Het doorgewinterde herenteam legde de 700 meter af en, dit keer, de twee kopspijkers, met een tijd van 03: 05,37, waardoor ze opklommen naar de tweede plaats op het podium in de regatta. Dit team heeft een derde plaats behaald in de laatste kwalificatiewedstrijd.

Het vrouwelijke absoluut stopt niet met groeien, week na week. Dit team verlaat de competitie met zeer hoge verwachtingen die beetje bij beetje zullen worden vervuld. In de regatta behaalden ze een vijfde plaats met een tijd van 07: 11,50, een paar seconden voor de klim naar het podium.

Het herenteam van dezelfde categorie deed een onberispelijke regatta, waarbij alle boten bijna hetzelfde doel binnenkwamen. Uiteindelijk kregen ze een zevende plaats met een tijd van 06: 40,47, minder dan een seconde voor een vijfde plaats.

De Rem Club Jachthaven van Dénia maakt een einde aan een "uitdrukkelijke" competitie vanwege de omstandigheden waarin we leven. De teams worden gepresenteerd aan het Spaanse kampioenschap dat op 22 en 23 mei in Dénia wordt gehouden, waar alle teams zeer goede resultaten hopen te behalen.