De veteranen van de Marina Dénia Rowing Club worden uitgeroepen tot regionale kampioenen

April 18 van 2023 - 11: 42

Het vrouwelijke veteranenteam van Club Rem Marina Denia won het regionale mediterrane Llaüt-kampioenschap. Deze regatta scoorde ook als een andere regatta in de Suma Fixed Bank League of the Mediterranean en brengt dit team dichter bij het behalen van deze titel aan het einde van het seizoen.

Deze wedstrijd vond plaats in het weekend van 15 en 16 april in Valencia. De teams streden zaterdag om zich te plaatsen voor de halve finales en finales op zondag. De Dénia-veteranen kwalificeerden zich voor finale A en pakten het goud met een real-time van 03:29,63 en een eindtijd van 03:17,63.

Het herenteam van dezelfde categorie kwalificeerde zich zondag voor de halve finales, maar bereikte finale A niet. Ze behaalden een tweede plaats in Finale B, een zesde plaats in het algemeen klassement, met een real time van 03:20,22 en een eindtijd van 04:08,22.