De jonge beloften van de Dénia Tennis Club blijven overwinningen behalen

Augustus 26 van 2015 - 00: 00

De spelers van de Tennis Club Denia blijven triomfen plukken zoals blijkt uit het Tecnifibre Tournament gespeeld op de hellingen van de Bellreguard Tennis Club. De Dianense, Inés Rodríguez Ze was een kinderkampioen en won de 2-serie kop van het toernooi, Paula García, voor een comfortabele 6 / 1 6 / 1.

Inés Rodríguez en Miguel Molines op Bellreguard

In hetzelfde toernooi was Miguel Molines een jonge finalist nadat hij in de finale verloor van de 1-kop van het toernooi, Pablo Gregori, voor 1 / 6 3 / 6. De jongste Keoni Puig was een andere finalist in haar categorie hoewel ze in de finale tegen Gleb Vasilyev viel door 3 / 5 0 / 4.

Triumph van Silvia Bordes in Nules

Silvia Bordes, speler van de wedstrijdschool, is absolute vrouwelijke kampioen van de "XXIII San Bartolomé de Tenis Trophy", Gevierd in Nules. Dianense won de halve finale te unseeded 1, Alicia Herrero, 7 / 5 6 / 1, en won de finale vooruit 4, Laura Pellicer serie van 7 / 6 7 / 6.

Silvia Bordes met de trofee gewonnen in Nules

Nacht verdubbelt toernooi in de Tennis Club Dénia

Op zaterdagavond werd het "IX Night Tournament of doubles" gehouden in de faciliteiten van de Tennis Club Dénia, waar alle deelnemende partners een fantastische avond genoten. De kampioenen van deze editie waren Derek Petken Jr. en Ana Salvador die in de finale wonnen tegen Heike Schrader en Jose Ramón Bartolomé.

Kampioenen en finalisten van het Night Doubles Tournament

Ook in deze editie werd een loterij gehouden voor een twee-persoons reis naar Ibiza voor twee personen, gesponsord door Balearia, waarin Juan Pedro Ochoa de gelukkige was. Twee geschenken werden ook verloot met dank aan Joyeria Sace als de winnaars, Vicente Argudo en Malaika Berto.