De oudere meisjes van Dénia Básquet versloeg CB Joventut Xàbia met 43 naar 52

Januari 20 van 2016 - 00: 00

Het senior damesteam Dénia Basketball versloeg CB Joventut Javea door 43 naar 52 in de wedstrijd gespeeld in het paviljoen van Miguel Buigues in Xàbia.

De match van maximale rivaliteit stelde niemand teleur, omdat gelijkheid in alle minuten aanwezig was. Beide formaties hebben hun afweer aangepast en een hoge intensiteit gehandhaafd.

In de set die regisseert Juan Luis Pérez Rebecca's afwezigheid, die voor de rest van het seizoen laag is vanwege een knieblessure, betekende dat de rest van de spelers hun inspanningen moesten vermenigvuldigen.

In de gelederen van het team getraind door Pati Suñer het was mogelijk om een ​​oorlogszuchtig blok te zien dat heel goed werkte in de verdediging en waarvan het gebrek aan succes bij de aanval het ervan weerhield te winnen.

Tote Sapena voor twee verdedigers

De beste speler van het regionale duel was de veteraan Tote Sapena dat hij in sommige fasen van de ontmoeting zijn enorme ervaring heeft bijgedragen. Hij behaalde een goede puntenmarge en in de verdediging deed hij het uitstekend als het ging om het opvangen van rebounds.

De Dénia Básquet gaat verder met een stevige stap als leider van de groep F Autonomic met slechts één nederlaag en acht overwinningen.

Het groen en zwart hebben gedurende het seizoen uitstekende projectie getoond, maar dit zal niet dienen als een van de beste seconden.

De meisjes van Dénia Básquet staan ​​vrijdag voor de 21: 00 uur, in de Joan Fuster paviljoen, zijn laatste wedstrijd van de eerste fase van de competitie, tegen CB El Verger.