De meisjes van EM FB Dénia gaan door met hun goede streak

Februari 12 van 2020 - 11: 25

Het damesteam van EM FB Dénia zet zijn goede run voort en versloeg Bonavista met 6 tegen 1. Een overwinning die de Dianenses in staat stelt om door te gaan in bevoorrechte posities, die momenteel de vierde plaats bezetten met 10 punten in de 2e fase Valenta Alicante cadet , drie punten achter de leider Elche CF.

De dames FB Dénia kwam sterk uit de strijd en nam in de 9e minuut de leiding op het scorebord, met een doelpunt van Henar die, met controle gericht op het middenveld en rijsnelheid, haar verdediger achter zich liet en de korte stick bij de portier wist te verslaan.

In minuut 24 viel het tweede doelpunt van Dianense. Na een hoekschop van Mireya en een schot van Henar werd de redding en daaropvolgende rebound van de doelman benut door Llácer. Een halfuur later maakte Marta de 3-0 met een prachtige kopbal uit een hoekschop.

Bonavista stond op het punt de eerste helft af te maken en scoorde via Candela hun enige doelpunt van de wedstrijd. De spelers vertrokken tijdens de rust met een duidelijke score voor de Dianenses, van 3 naar 1.

In de tweede helft probeerde Bonavista in de wedstrijd te komen, maar het was de ploeg van de Marina Alta degene die na drie minuten 4-1 scoorde. De auteur was opnieuw Marta, nadat ze een corner had genomen. Zonder haar rivaal haar hoofd te laten opheffen, lanceerde Mireya in de 51e minuut een vrije trap aan de zijkant, waardoor de bal door de bovenhoek werd geplaatst. Dit vijfde doelpunt werd alom toegejuicht.

De bezoekers probeerden de verschillen nog te verkleinen, maar Laura's goede ingrepen zorgden ervoor dat de doelpunten er met haar reddingen niet van kwamen. Libby sloot in de 72e minuut de score voor de lokale bevolking af, profiterend van een goede assist van Henar.

De vrouwen van Dénia kregen meer kansen, een duidelijke kans van Anita en een schot van Irene, maar uiteindelijk veranderde het resultaat niet en won het team van Dianense een geweldige wedstrijd met 6-1 van Bonavista.