De meisjes van Dénia Básquet spelen permancia thuis wanneer ze op Onil vallen (62-58)

April 14 van 2015 - 00: 00

De jonge spelers van Dénia Basketball ze verhuisden naar Onil om een ​​belangrijke wedstrijd te spelen. Partij waarin de langverwachte overwinning niet kon worden behaald, maar het was tenminste mogelijk om het specifieke gemiddelde met de CD te redden. Onil. Omdat hij in Dénia had gewonnen met 8-punten en in deze afspraak gaf hij toe aan 4 in een strakke finale, 62 tegen 58.

Vecht voor een rebound in de Dénia Basketball-CD-wedstrijd. Onil

Het lokale team kwam met grote vastberadenheid en succes uit de leiding al in de eerste minuten. De score ging van 15 naar 5 op 6 minuten spelen. De Dianenses-spelers concurreerden tijdens deze minuten, maar het lage succespercentage van de vrije worpen verhinderde dichter in de elektronica te blijven (6 vrije worpen mislukten in deze eerste set), met 18 tot 13 was het eerste kwartaal gesloten.

Aan het begin van het tweede kwartaal in de 3-minuut en met 27 tot 14, de Dénia Basketball-coach, Andrés Ponce Hij moest het spel stoppen door een time-out, omdat de lokale bevolking een groot voordeel kreeg. Er was een reactie en de rest werd bereikt zonder dat Onil de verschillen uitbreidde, 40 naar 30.

Het derde kwartaal begon met een gunstig deel van de uitstallingen van 11 naar 1, wat overeenkomt met de score op 41. De lokale bevolking reageerde met een 9 op 2 en nam opnieuw de touwtjes in handen, 48 tot 41. De dianenses gaven niet op en keerden terug om het duel te binden slechts twee minuten na afloop.

Een nieuwe 6 tot 0 gunstig voor de lokale bevolking was al bepalend voor de overwinning om in Onil te blijven. Maar in ieder geval wisten de dianenses het belangrijke gemiddelde te verdedigen waarvan ik hoop dat het voldoende is om de tweede plaats van de groep te bereiken en daarmee de duurzaamheid.

Deze zondag 19 van april om 17 uur in de Joan Fuster paviljoen De dianenses zullen hun laatste competitiewedstrijd spelen, tegen de Sevigroup Benidorm met als doel duurzaamheid te bereiken in de First Women's National Division.

Grote uitdaging voor een heel jong team dat zelfs op jonge leeftijd 6-spelers heeft. Een overwinning van Dénia Basketball zou duurzaamheid garanderen. In geval van nederlaag slechts één nederlaag van de CD. Onil op het CB-spoor. Oliva zou ook duurzaamheid geven aan de meisjes geregisseerd door Andrés Ponce.