De atleten Sala, Riva en Mulet waren brons in de 'Copa Nacional Master' met de CA Playas de Castellón

19 juli 2018 - 06: 19

De atleten, Mayca Sala, María Mulet en Lili Riva kom om de bronzen medaille te halen in de "Nationale Bekermeester van Outdoor Track Clubs", gehouden in Elche.

Deze drie atleten van de Athletics Club Balearia Diànium, maakten deel uit van de Athletics Club-set Stranden uit Castellón, waarvan de Dianense-club een dochteronderneming is. Ze droegen allemaal hun respectievelijke scores bij, zodat de Castellón-club uiteindelijk naar de derde lade van het podium klom. Een identieke positie als vorig jaar.

De atleten waren zeer tevreden met het behaalde resultaat en vooral met de mogelijkheid om te concurreren met de CA Playas de Castellón, een van de beste in Spanje, en tegelijkertijd dat nationale competities altijd meer ervaringen met zich meebrengen.

Mayca Sala betwistte de test van de 1.500-meters waar hij op de vijfde plaats eindigde. María Mulet reed de 3.000-meters en eindigde op de vierde plaats en Lili Riva was een van de leden van de estafette 4X100 die de race op de derde plaats eindigde.

De winnende club in deze competitie was de Barcelona Atletico met in totaal 94-punten, de tweede plaats voor de club Avinet Manresa met 80-punten en de derde plaats voor de Club Athletics Playas de Castellón met 73-punten.