Xara Inconnect mishandelde het paviljoen van Ràfol door het Romany Reale-hoortoestel (4-7) te winnen

27 september 2018 - 07: 59

De tweede dag van de regionale zaalvoetbalcompetitie Acydma werd in zijn geheel gespeeld, aangezien er geen regen viel.

De Xara Inconnect zorgde voor de grote verrassing van de dag door Reale-Audífonos Romany met 4-7 te verslaan in het Ràfol-paviljoen.Een wedstrijd van pure aanval in Ràfol, met twee ploegen die zich toelegden op snel spelen, waardoor veel onnauwkeurigheden ontstonden. Die van de verzekeraar controleerden het spel en de wedstrijd wist met een stand van 3-1 de rust in te gaan.

In de tweede helft reageerde het bezoekende team heel goed en slaagde erin om gelijk te spelen op drie, vanaf dat moment riskeerde de Reale-coach en plaatste een keeper-speler en dat doodde zijn eigen team, aangezien hij ervan beschuldigde slechts twee wissels op de bank te hebben. was belangrijk en de Reale-Audífonos Romany wilde wel, maar had niet de kracht om te reageren. De eerste competitienederlaag komt er aan voor een ploeg die niet gewend is te verliezen.

De H Nou Roma, die beide wedstrijden hebben gespeeld en gewonnen, staan ​​aan de top van het klassement met 6 punten. Op deze dag had hij geen buitensporige problemen om zijn duel tegen Ademar, die hij op de Maristas-school met 2 tegen 6 versloeg, te beslechten.

Met twee gespeelde wedstrijden maar met 4 punten verschijnen Futsal Pedreguer en La Xara Inconnect. De Pedregueros konden op deze dag niet tegen Bodega Xalò ondanks thuis spelen. Ze droegen het gewicht van de wedstrijd tegen een tegenstander die heel goed wist hoe hij dingen moest doen om uiteindelijk een gelijkspel op één te bereiken.

Komt overeen met veel goals

Sommige van de gespeelde wedstrijden lieten ons zeer omvangrijke markeringen achter. De clash waarin er meer goals vielen was die tussen David en Folixa's Bar El Raco, die eindigde met een 4-9 overwinning.

Een andere ruime bezoekersoverwinning werd behaald door het Anunciese Aquí-team, dat zijn bezoek aan het Rte La Fontana-veld met 3-8 won.

De huidige kampioen vergaf niet en in een wedstrijd tegen Casa Llobell won het team van Stilos Ràfol met 6-2.In een clash waarbij de kampioenen vanaf het allereerste begin duidelijk maakten dat ze geen angst wilden.

De set van Constr. González Barber toonde een goed spelniveau en versloeg Agrobenissa met 4-1.In dit duel lieten de Dianenses zien dat ze een team kunnen zijn dat de sterksten kan verrassen.

Op deze dag werd een van de meest gelijkmatige wedstrijden gespeeld door B. Aguilar en Balearia. De clash die eindigde in een 2-XNUMX gelijkspel werd gekenmerkt door de strijd en toewijding van beide formaties, al ontbrak het ten tijde van de veiling aan meer succes.