De overwinning van CFS Mar Dénia tegen CFS S&C Publicidad Aspe zorgt voor een goede positie in de tabel

Februari 22 van 2022 - 12: 43

Moeilijke inzet voor het Dianense-team dat het bezoek kreeg van het Aspense-team, dat met het cijfer van acht opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag werd gepresenteerd. Maar het lokale team liet zich niet intimideren en sprong overtuigd van hun kansen de baan op.

Vanaf het eerste fluitsignaal stelden beide teams de rivaliserende keepers snel op de proef, met meerdere kansen in beide goals en hoewel het Mar Dénia was die meer kansen had, was het Aspe die de score opende in de 7e minuut, waardoor het 0-1 werd. .

Harde klap die helemaal niets veranderde aan de mentaliteit van het Dianense-team dat zijn inspanningen niet opgaf en in de 12e minuut was het
Jose Martí die de 1-1 scoorde en een minuut later scoorde Luis Llinares met een schot van buitenaf de 2-1 die de comeback materialiseerde en waarmee de rest van de wedstrijd werd bereikt.

De tweede helft ging op dezelfde lijn verder en beide teams oefenden over het hele veld sterke druk uit om te voorkomen dat de rivaal de bal onder controle zou krijgen.

En net als in de eerste helft was het Aspe die in de 24e minuut scoorde en de stand weer op gelijke hoogte bracht met als resultaat 2-2. De gelegenheden bleven zich voordoen in beide doelpunten, maar Mar Dénia slaagde er geleidelijk in om de bal onder controle te krijgen en kwam met meer gevaar voor het rivaliserende doel en als gevolg van die druk scoorde Nico Marí in de 27e minuut 3-2 en vier minuten, waarna hij opnieuw scoorde en de 4-2 op het scorebord zette.

De CFS Mar Dénia beleefde zijn beste minuten. De bezoekende coach riskeerde en zette de speler-keeper op de baan om te proberen de dynamiek te veranderen en meer te verslijten tot een Mar Dénia dan gisteren vanwege blessures en sancties. Hij had slechts twee keepers en acht veldspelers. Maar ze wisten hoe ze moesten lijden en het resultaat moesten verdedigen en hoewel het in de 36e minuut 4-3 was, bewoog het scorebord niet meer en behaalde het Dianense-team een ​​geweldige overwinning, slecht toegegeven door het rivaliserende technische team dat de wedstrijd doorbracht met protesteren en het doen van aanwijzingen aan het arbitraal paar over het optreden en de plaatsing van het publiek.

De volgende dag reist de CFS Mar Dénia naar de stad Elche om het op te nemen tegen de enige leider van de competitie, een Irefrank Elche met slechts één verloren wedstrijd vandaag, die moeilijk te verslaan zal zijn, maar waarin, zoals U altijd zult vechten naar het einde. De wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 26-02-2022 om 17 uur gespeeld in de Pabellón de la Hoya in Elche (Alicante).