De EU Gandía breekt de goede streak van de CD. Dénia (0-3)

Februari 22 van 2015 - 20: 15

Na veertien dagen zonder verlies, heeft de EU. Gandía verbreekt de hot streak van CD. Dénia, door met 0 tot 3 te zegevieren in de botsing die plaatsvond in de Het veld van Diego Mena.

Panucci gooide een openhartige slag

Tijdens het uitje speelde de Gandiaanse coach, Diego Miñana, zijn stukken heel goed, verstopte de twee Dianenses-centra en dit veroorzaakte een kortsluiting in de lokale gelederen. De bezoekers zagen de wedstrijd als een echte finale en op het veld overtrof de intensiteit de Dianenses duidelijk.

Terwijl de EU. Gandía bewoog zich comfortabel op het veld, de lokale bevolking had moeite om toneelstukken met elkaar te verbinden. In de 18e minuut gingen de bezoekers door op het scorebord met een doelpunt van Pérez dat een aanvalsspel heel goed oploste.

Dit doel raakte de spelers die hij aanstuurt ernstig Jesús Moratal, die niet reageerden en duidelijk overtroffen werden door hun rivalen op alle verdeelde ballen.

In de 23e minuut scoorde Rubén de 0 op 2 en stortte de bezoekers in een diepe depressie. De partij rukte op en het pand vond niet de vorm om het verdedigingssysteem dat zijn rivaal had opgezet te overtreffen. De break kwam op het scorebord met 0-2.

Vecht op een hoekschop

In het begin van de tweede helft liet Moratal Ferran en Josep achter in de stand, wat toegang gaf tot Ayoce en Ángel. De veranderingen verbeterden het spel van het groguet-team niet, omdat het spelsysteem hetzelfde was. Overmaat aan lange en frontale ballen die het verdedigende spel van zijn rivaal ten goede kwamen.

Met zo'n negatieve marker nam Moratal risico's, verwijderde de Gayá-kant van het veld en zette Faye op het spel. De Dianense-spits is verre van zijn beste vorm en droeg niet veel bij.

De bezoekers wisten de score te verhogen in een schot van Joan dat tegen de lat sloeg. De spelers van Dianenses met meer hart dan met hoofd zochten naar het doel dat hen in de wedstrijd kon brengen, maar ze waren niet succesvol in de weinige doelpunten die ze creëerden.

In het laatste stuk van de clash en met het spel volledig besloten, de EU. Gandía had de derde in Fores 'laarzen, maar Maxi was zeer succesvol en wist hand in hand te winnen. In de verlengingstijd kwam 0 tot 3 toen Dani scoorde met zijn hoofd en het publiek totaal verlaten achterliet.

Elf uit Denia tegen Gandía

Technisch

CD. Dénia: Maxi, Cardona, Álex (Carlos Ribes 70´), Paco, Ferrán (Ayoce 46´), Elías, Josep (Ángel 46´), Gervasio, Mono, Panucci en Michael (Faye 59´).

EU. Gandía: Toni, Carlos, Pomar, Fores (José Manuel 90´), Torres (Turbi 88´), Pérez (Bruno 91´), Iván, Sergio (Dani 82´), Rubén, Joan en Muñoz.

doelen: 0-1 Pérez Mto. 18, 0-2 Rubén Mto. 23 en Dani Mto. 90.

Scheidsrechter; Moreno Soler vermaande de lokale bevolking, Ferrán en Faye en de bezoekers, Muñoz en Joan tweemaal met gele kaarten, waarvoor hij in de 84e minuut werd weggestuurd.