Het ACYDMA-team heeft de titel van de ANFS Spain Cup-kampioen opnieuw bevestigd

Mei 19 van 2015 - 00: 01

Tot de stad Cuenca, de ACYDMA-selectie Dénia met de moeilijke taak om de nationale titel opnieuw te bevestigen won vorig jaar in Valladolid, de ANFS Spain Cup.

Selectie ACYDMA-kampioen van de Spaanse beker ANFS.

De Dianenses debuteerden voor het team van Valladolid en verloren daarna verrassend door een strakke 5 naar 6. Valladolid's effectiviteit was de sleutel tot de overwinning. Het feest was bergopwaarts voor de dianenses omdat aan het begin van de tweede helft verloren door 1 aan 4. Ze reageerden heel goed na een time-out en brachten de score gelijk op 5. De uitzetting van Pablo Tarin verliet het team inferioriteit en Valladolid profiteerde van de overwinning van 5 op 6.

De volgende wedstrijd tegen Badajoz eindigde met 13-2, een wedstrijd die weinig te maken had met de eerste met een team dat superieur was aan de ander. De eerste dag eindigde met een vreemde sensatie onder de spelers van dianenses.

De tweede dag van de competitie begon met een botsing tegen Burgos, finalist team in de laatste editie, een wedstrijd die eindigde met triomf van de spelers onder leiding van Carlos Amat door 4 naar 1 met dubbele Juanjo en Rober.

De dianenses nemen de medailles op

In de laatste wedstrijd van de groepsfase werd het Salamanca-team dat met 7-1 tegen Valladolid had gescoord, gemeten. De dianenses in aanvulling op de overwinning die nodig was om het te doen door 4 doelen of meer, zodat de drievoudige das hen in staat stelde om de finale te spelen.
,
De geselecteerde dianenses bleven volledig geconcentreerd en als resultaat daarvan werden ze met twee voordeeldoelen in de marker geplaatst. De Salmantinos in twee snelle contras slaagden erin de wedstrijd te evenaren. De intensiteit van het spel was totaal en dat had tot gevolg dat beide squadrons de vijf cumulatieve fouten hadden. Dit zorgde ervoor dat ze nog twee goals scoorden met een dubbele straf, één voor elk team. De pauze werd bereikt met een gelijkspel tot drie.

Het begin van de tweede helft was een storm van spelen en gelegenheden van de jongens die Amat regisseerden. Sommigen van hen werden geculmineerd in een doelstelling om het team van Salamanca volledig te ontmantelen.

Met nog vijf minuten tot het einde van de wedstrijd, was de score van 10 naar 3 voor de dianenses. In de laatste vijf minuten en met het rivaliserende spel met keeperspeler drie doelpunten, twee in het Dianense-doel en nog een in Salamanca om het licht in de definitieve 11-5 te laten scoren.

De grote finale tegen de gastheer Cuenca Selection

In de finale stond het ACYMA National Team tegenover Cuenca, gastheer van het toernooi. Het bezoekende team kwam naar buiten met het tonen van hun beste kant, met een kleurrijk en vrolijk spel dat spectaculaire spelen omvouwde. In twee van hen slaagden ze erin het eerste werk te markeren Jorge Llopis en het tweede werk van Juanjo.

Curro Ahumada met de Spaanse beker

De Cuenca-selectie niet onder de armen en scoorde twee doelpunten in slechts één minuut om opnieuw de tafels op het scorebord te zetten. Maar weinig vreugde duurde hen sinds Jorge Llopis terugkwam om te scoren om de 3-2 te plaatsen waarmee hij bij het interval van de vergadering zou aankomen.

In de tweede helft verandert weinig de toon van de vergadering en al met de teams gestraft door vermoeidheid, Jorge Ruiz hij scoorde de 4-2 na een goede onderbreking door de band. De Cuencans verkleinden de verschillen opnieuw. Jorge Llopis culmineerde in een geweldig persoonlijk stuk waarin hij drie tegenstanders en de keeper dribbelde en de definitieve 5 naar 3 bracht.

Na het laatste fluitsignaal vloeide de vreugde over in de Dianense-expeditie die terugkeerde naar Dénia met de Spaanse beker van ANFS.