Het echtpaar Villanueva-Pérez wint in 1ª categorie van de 'IV Open of Padel CSBas 2019' van Dénia

Mei 08 van 2019 - 00: 00

Het koppel gevormd door David Villanueva en Adrián Pérez, was de winnaar in de Eerste Heren Categorie van de IV Padel Open CSBas 2019 dat werd gespeeld in de faciliteiten van de Tennis Club Dénia tussen 1 en 5 mei.

Van woensdag tot en met zaterdag werden de poulefasen van de categorieën heren en dames en gemengd gespeeld. De slotfasen werden op zaterdagmiddag en zondag verreden met een groot aantal toeschouwers die konden genieten van spectaculaire punten, dankzij het hoge niveau van de in alle categorieën geklasseerde koppels voor de finaletafels.

Runners-up: Carla Costa - Kike Tomé

Dankzij de steun van de medewerkers van het toernooi: Club de Tenis Dénia, Coca-Cola, BMW Fersán, Inmobiliaria Bartolomé Bas, Adidas Pádel, Radio Dénia Cadena Ser onder andere sponsors, werd € 5.000 in contanten uitgedeeld aan de eersteklas mannelijke en vrouwelijke kampioenen en meer dan € 1.200 aan prijzen voor de finalisten en een prachtige verloting van geschenken voor de deelnemers.

Vanuit de organisatie die verantwoordelijk is voor CSBas wordt bevestigd dat er na het behaalde succes komend seizoen een nieuwe Open aan de Costa Blanca komt. Bovendien zal het toernooi een groter aantal categorieën hebben en veel meer prijzen voor de deelnemers en finalisten van het evenement.