Het onrecht van straffen breekt de droom van CD Dénia in Vilamarxant

03 juni 2018 - 07: 57

Voetbal heeft vaak trieste momenten, zoals die ervaren in het veld "Albiol Brothers”, Waar de bijna 70 Dianenses-fans gingen van euforie voor het gelijkmaken van de gelijkspel tot verdriet en in veel gevallen tranen toen ze vielen in de penalty shootout. Hij CD Dénia hij deed het moeilijkste om de gelijkspel gelijk te maken en in slechts twee minuten en net toen niemand het verwachtte. In de 91e minuut scoorde Ferrán en in de 93e minuut Cristian.

Toen kwam de roulette waarbij de strafschoppenserie plaatsvond, waarbij de lokale bevolking heel accuraat was, scoorde de vijf die ze gooiden. Op de Dénia-cd stortte de eerste die door Paco werd geïntroduceerd, in de paal. Toen scoorden ze Luis Domenech, Ferrán en César.

Goede start van het Dianense-team

Het begin van de wedstrijd voor het team onder leiding van Juan Carlos Signes Het was spectaculair, vanaf het eerste fluitsignaal greep hij de bal en sloot de lokale bevolking op in hun eigen gebied. De eerste bezoekkans was met een schot van Luis Domenech dat de lokale doelman Crespo op de proef stelde.

In de 23-minuut gooide Luis Domenech opnieuw een sterk schot dat werd afgewezen door Crespo, maar Renzo kwam niet in de buurt van de bal. De dianenses bleven de hele tijd spelen in het tegenovergestelde veld en zowel Panucci, Javi en Luis Domenech probeerden maar hun schoten vonden geen doel.

Gedurende de eerste helft stapte CF Vilamarxant amper op het doelgebied, verdedigd door een Tonet die slechts een toeschouwer was. In rust werd de beginscore bereikt.

Hij ging door met het sturen van de CD Dénia

In de tweede helft, het script van het spel hetzelfde gebleven, totale controle van CD Dénia, dat het gaspedaal en de minuten 54 in eerste Renzo het bos bovenaan ingedrukt en de rebound kwam Paco die een raket neergestort gelanceerd op de dwarsbalk.

De plaatselijke coach, Manu Micó, zag dat zijn team in zijn eigen gebied zonk en koos ervoor om het team op te frissen door mannen uit de strijd te halen. Na een half uur vloog de wedstrijd weg, maar in de laatste tien minuten van de wedstrijd draaide de CD Dénia opnieuw de buurt om op zoek naar het doel.

Ondanks de druk van de bezoekers kwam het doel niet en ging in de minuten van de verlenging. In een gepompte bal over de omgeving, Ferrán jagen de bal in het vak scoorde de 0 1 aan. Het leek erop dat het hier zou eindigen, maar een minuut en een half later, een andere lucht bal op het kader Crespo niet Bloco de bal op een schot van een Dianense naar voren en zette zijn voet Cristian het scoren van de 0 2 om gelijk aan de stand in evenwicht.

Uitbreiding gedomineerd door bezoekers

Met de moraal door de wolken na het ingewikkeldste gedaan te hebben, keek de CD Denia tegen het eerste deel van de uitbreiding aan. Sommige dianenses spelen spelers met fysieke problemen voor de enorme inspanning die wordt geleverd. In de 8 minuut op een hoekschop, eindigde Cristian met de bal die de grond raakte en over de lat ging. De lokale bevolking verstoorde nauwelijks het doel van Tonet die de mogelijkheid beschuldigde een gelijkspel te verliezen dat ze hadden gewonnen.

Het laatste kwartier van de wedstrijd werd gekenmerkt door de enorme inspanning van alle spelers. Hij verstrakte de lokale set meer voor een tegenstander die wist zichzelf te verdedigen met spijkers en tanden, totdat de scheidsrechter het einde aangaf.

Paco stuurde de eerste penalty naar de stick

De penalty shoot-out begon met de thuisploeg, Jorge Guzmán, scoorde. Het was het de beurt aan CD Dénia, Paco aangepast zowel zijn lage schot dat crashte in de basis van de paal, waardoor de bal uit. De volgende die gooide voor de lokale bevolking was David Ruiz die scoorde. Luis Domenech gescoord door CD Denia, Richi Moreno Valencia, Ferrán voor bezoekers, Peralta voor lokale, César voor dianenses en Jabu scoorde het uiteindelijke doel dat de band gaf CF Vilamarxant je moet spelen tegen CF Ribarroja dat elimineerde de UD Castellonense.

De spelers van de CD Dénia vielen met eer in dit spel, gaven alles wat ze hadden binnen en kwamen daardoor uit ondanks het logische ongenoegen, met een zeer hoog gezicht. Niet tevergeefs verdiende meer geluk in een spel waarin ze alles deden om te winnen tegen een erg gierige tegenstander in zijn spel.

Technisch

Vilamarxant CF: Crespo, Rallo, Llorens, Javi Garcia Mateos, Richi Moreno, Pablo Vidal Guzman, Adri (Ruíz 90 '), Sanchez (Peralta 73') en kalk (Jabu 57 ').

CD Dénia: Tonet, Gomis (Paco 64'), Keko, Ferrán, Cristian, Javi, Álex Gayá (Molina 50'), Renzo (Carlos Ribes 94'), Luis Doménech, Sergio Poveda (César 76') en Panucci.

doelen: 0-1 Ferrán (91 ') 0-2 Cristian (93').

sancties: Guzman doel (1-0), Paco de post (1-0), Ruiz doel (2-0), Luis Domenech doel (2-1), Richi Moreno doel (3-1), Ferran doel (3-2) Peralta doel (4-2), Cesar doel (4-3) en Jabu doel (5-3)

Scheidsrechter: verkoop Alarcón vermaande de lokale bevolking Llorens, Crespo, Peralta en de bezoekers Gomis, Sergio Poveda, Keko en Luis Doménech.