Het gebrek aan succes veroordeelde Dénia Fútsal tegen Talayuela FS (5-6)

November 08 van 2015 - 00: 00

El Dénia Futsal hij verloor in zijn eigen paviljoen tegen Talayuela FS met 5 tegen 6. Een pijnlijke nederlaag die de dianenses in de moeilijke zone van het klassement plaatst.

De botsing was de herhaling van anderen die tijdens deze competitie al in Denia hebben gewoond. Vertrek, domeinuitgaven die verschillende duidelijke kansen vergeven. In de 4e minuut in de eerste bezoeker scoorde Javi Ifi 0 tot 1.

Robert gooit naar doel

Enigszins geloof ik dat twijfels onder de lokale bevolking dat ze beetje bij beetje de situatie controleerden totdat Curro in de 8e minuut de gelijkspel met een dry shot behaalde. Maar de vreugde duurde niet lang, want enkele seconden later scoorde Javi Ifi 1 tegen 2.

Het door zijn publiek aangespoorde pand ging terug voor de stand die hij scoorde, Robert in de 13e minuut. Vijftien seconden later kwamen de bezoekers op het scorebord dankzij Carlos's doel. Met de Extremadura volledig ingesloten in hun veld, vonden de lokale bevolking niet de nodige gaten om de verdediging van hun rivaal te breken.

Met nog iets meer dan 5 minuten te gaan knalde de Talayuelas-speler de bal tegen de paal. Het spel van de spelers die hij regisseert Javi Arnau het werd te individualistisch, met nauwelijks beweging van de bal en met spelers die zelf oorlog wilden voeren.

In de 17e minuut maakten de bezoekers de 2 naar 4 bij het transformeren, Sergio een dubbele penalty. Een minuut later slaagde de lokale Juanjo er niet in het rivaliserende doelpunt te verslaan toen hij volledig alleen was voor de doelman. Met deze marker werd de rest bereikt.

Het begin van de tweede helft werd gecontroleerd door de lokale bevolking die niet succesvol was in hun doelschoten. In minuut 3 scoorde Luis Llinares 3 tot 4. Twee minuten later had Malaca in een gierige positie gelijk om Andoni te verslaan met 3 tot 5.

Wanhoop greep de spelers van Dianenses en dit werd door de bezoekers gebruikt om het 3 tot 6 werk van Javi Ifi te scoren. Er waren nog 9 minuten te gaan en Arnau speelde het als keeper en Roberto scoorde de 4-6. Twee minuten later Jorge Llopis scoorde 5 tot 6 bij het scoren van een penalty. Een minuut later verliet de verdrijving van Sergio Talayuela in numerieke minderwaardigheid twee minuten. Maar de superioriteit werd niet gebruikt door de lokale bevolking die zonder doel eindigde.

Er was een schot van Juanjo in het bos, een ander schot van Jorge Llopis dat beetje bij beetje wegging, kortom dat het niet succesvol was in de laatste meters en dat werd betaald met de nederlaag met 5 tegen 6.