De afwezigheid van een doelpunt op de CD. Denia was duidelijk vóór de At. Alginet (0-0)

13 maart 2015 - 08: 50

El CD. Dénia Hij kwam op nul bij zijn bezoek aan het veld van La Ermita de Alginet, omdat hij geen enkel doelpunt kon scoren tegen een tegenstander die wist hoe hij de gele aanvallen moest beheersen, vooral in het laatste stuk van de wedstrijd.

Elf uit Dénia tegen Atletico Alginet

De wedstrijd begon met een goed gevoel in het team dat hij leidt Jesús Moratal. De bezoekers namen de bal in bezit en met een vloeiend spel probeerden ze beide kanten binnen te dringen. Toen de bal in het midden van de veiling kwam, ontstond de goede Valenciaanse verdediging, die de Dianense-spitsen verhinderde duidelijk te eindigen op het door Jordi verdedigde doel.

Na die hoopvolle Dianense-start vertraagde de lokale bevolking het tempo van de wedstrijd. De dominantie van zijn rivaal werd vrijgegeven en de wedstrijd werd gebalanceerd in het centrale gebied. Met het verstrijken van minuten keerde het evenwicht naar de lokale kant en dit veroorzaakte zijn eerste aankomsten op het doel verdedigd door Maxi.

In de 31e minuut eindigde een van die aankomsten in het Dianense-gebied in een penalty voor het neerhalen van Mario. De lancering werd uitgevoerd, Aguado en de bal voor geluk naar Dianense stortten neer op de paal. Deze waarschuwing maakte de mensen van Moratal wakker die terugkeerden om het rivaalgebied te betreden. Mono had een kans die hij niet wist te scoren en Carlos Ribes op een vrije trap liet hij Jordi werken. De break kwam met een gelijkspel op nul.

In de tweede helft liet Moratal Josep achter in de stand, wat toegang gaf tot de jeugdige Quique Sirerol, die debuteerde in het eerste team. De cd. Dénia drukte in de openingsminuten, hoewel de lokale verdediging al hun pogingen verijdelde. Beetje bij beetje keerde het spel terug naar het centrum met nauwelijks aankomsten in het gebied.

In de 72e minuut werd de lokale, Cristian, naar CD gestuurd. Dénia had tijd om te proberen een doelpunt te krijgen. De dianenses deden een stap voorwaarts wetende wat er op het spel stond. Hun domein was totaal, ze sloten de At. Alginete in zijn buurt, maar hij miste een doelpunt. Noch Faye, Souhe, Mono, noch Michael slaagden erin hun schoten te raken.

Noch had hij de set van Marina Alta te veel geluk met de scheidsrechter, aangezien hij willekeurig twee duidelijke straffen in de buurt niet zag. Dit maakte de Dianense-expeditie nog wanhopiger, die zag hoe uiteindelijk twee vitale punten in hun strijd om duurzaamheid ontsnapten. Nu keert het team pas op 29 maart terug naar de competitie, wanneer ze Massanassa CF thuis ontvangen.

Afdruk

Op. d'Alginet: Jordi, Cristian, Barea, José Óscar, Víctor, Isma, Fran, Blas (Furió, 67 '), Aguado, Mario (Josete, 70'), Juanjo (Yeray, 79 ').

CD Dénia: Maxi, Carlos Ribes (Faye, 70 '), Paco, Cardona, Ferrán (Elías, 56'), Souhe, Josep (Quique, 46 '), Gervasio, Aap, Panucci, Michael.

Scheidsrechter: Belizón Carrera. Hij vermaande Cristian (dubbele waarschuwing, 72 '), Mario, Isma, Furió, Fran en coach David Ibáñez. Aan de bezoekers Gervasio, Paco, Ferrán, Carlos Ribes, Cardona, Michael en de coach, Jesús Moratal.