José Luis Larrosa won het zwemmen »I Crossing La Mar Dénia»

24 september 2013 - 00: 00

De "I Crossing La Mar de Dénia" van zwemmen die plaatsvond in het kader van de jachthaven Marina Denia het was allemaal een succes. De test was verdeeld in twee delen; de eerste met het geschil van de 1.500 meter lange oversteek die werd gehouden in de Het strand van Marineta Casiana en de tweede in de haven, naast de golfbreker van Marina Dénia.

In de lange reis, die de score was voor het Circuit in open water van de Marina Alta, de deelname was ongeveer 60 deelnemers. Vanaf het begin was het José Luis Larrosa uit Elche die het tempo bepaalde, solo vertrok en finishte met een tijd van 17 minuten en 18 seconden. De tweede plaats ging naar César Hernández op 31 seconden en de derde Alejandro Cuesta eveneens op 31 seconden.

De damesranking werd geleid door Irene Jorro met een record van 19 minuten en 18 seconden. De tweede plaats ging naar Sandra Ortolá naar 36 seconden en de derde was María Cerdá.

Na de laatste test van het circuit had het algemene klassement hetzelfde: José Luis Larrosa als absolute winnaar bij jongens en Irene Jorro de winnaar bij meisjes. Door teams was het winnende team, C. Benidorm Maristas.

Het tweede deel van de reis werd ontwikkeld in de monding van de haven en de lagere categorieën deden mee. De deelnemers waren rond 40-kinderen, die allemaal een medaille behaalden, omdat er geen classificatie was.

De organisatie van deze test die liep namens de MTB Club Desnivell, Sportcentrum Aqualia, Marina Dénia, Mes3events en sportraad van Denia was aangenaam blij met de ontwikkeling van het en wijzen op de viering van de komende kruisingen, als onderdeel van de ontwikkeling van het, was spectaculair wordt benadrukt door alle de deelnemers en het publiek het bijwonen van het evenement.