Dag van nederlagen voor de groeve van Handbol Dénia

25 oktober 2017 - 02: 00

De laatste dag was niet goed voor de drie teams van de groeve van Handbol Dénia, omdat ze werden verslagen in elk van hun wedstrijden.

De jongens speelden een dubbele wedstrijd tegen de Agustinos Alicante. In de categorie kinderen was de score gunstig voor het team van Alicante door 23 naar 18. De dianenses-kinderen stoppen al het vlees in het spit om te proberen het lokale spel te stoppen.

Ter verdediging werkten de Handbol Dénia-spelers hard, maar ze hadden een aantal mismatches die duur betaalden. Tijdens de aanval hadden ze te veel omzetten waardoor ze geen kansen hadden om de wedstrijd te winnen.

Dit was zijn tweede nederlaag en de jongens bereiden hun volgende wedstrijd voor die zaterdag zal zijn in het gemeentepaviljoen van Dénia op 10: 30 uur tegen BM Benidorm "B"

Gemakkelijke overwinning voor Augustijnen

In cadet categorie was de overwinning voor Agustinos Alicante door 35 naar 12. Het was een match gedomineerd door grote helderheid door het lokale team dat vanaf het eerste moment superieur was aan de dianenses.

Het gebrek aan defensieve intensiteit eiste zijn tol van het team van de Marina Alta tegen een rivaal die de faciliteiten niet vergaf. Het succes van de lanceringen leidde ertoe dat de voordelen met het verstrijken van de minuten werden vergroot.

In het offensieve aspect hadden de dianenses niet hun beste spel zoals weerspiegeld in de eindscore, waar ze alleen 12-doelen toevoegden.

Grote nederlaag voor de cadetten

In de vrouwelijke cadet-categorie Preferente konden de meisjes van Handbol Dénia de Elda Femenino CB die bij zijn bezoek aan het Dianense-paviljoen door 6 aan 36 won niet stoppen. Vanaf de aftrap was het duidelijk dat de superioriteit van de bezoekers beetje bij beetje hun voordeel uitbreidde. In rust kwam 1 bij 19.

In de tweede helft verbeterde niets bij het aanvallen van dianenses, maar kon de stroom van het spel van zijn rivaal niet stoppen. De wedstrijdscheidsrechter beëindigde de wedstrijd in afwezigheid van 7-minuten voor het afronden van de regulatietijd. In de trainingscategorieën wanneer de score 30-doelen is, is de match afgelopen. Daarom eindigde deze bijeenkomst met de 6-score bij 36.