Uitwisseling van bedieningselementen om de gebeurtenissen van de Dag van de Faller te voltooien

08 juli 2015 - 03: 06

De viering van Dag van de Fallero de Festivals van Dénia culmineerde met de traditionele handeling van het uitwisselen van wandelstokken tussen de posities van de elf Dianense-commissies, een handeling die ook de eerste officiële handeling was die werd voorgezeten door de oudere falleras 2016, Marina Margalejo y Alejandra Pastor.

De 2015 en 2016 kosten, vergezeld door de autoriteiten, de Local Board Fallera en de Dénia Artistic Musical Association toerde over het gedeelte tussen het stadhuis en de straat La Vía, de locatie voor het evenement, dat een half uur te laat begon.

Julia Pineda, winnaar van de tweede prijs van presentatoren vorig jaar, was verantwoordelijk voor het uitvoeren van het evenement. Op het podium zagen we de bekende en niet zo bekende gezichten van de partij, die hun plaats op het podium in bezit namen.

Met de uitwisseling van wandelstokken begon de prijsuitreiking van het Fallero voetbaltoernooi. de Falla Campaments hij won de sportprijs terwijl de mislukt Camp Roig Hij pakte de prijs als winnaars van het toernooi.

Wat betreft de paella-wedstrijd die 's ochtends werd gehouden, was de winnende falla Port Rotes, gevolgd door Campaments en Darrere del Castell.