Belangrijke overwinning voor CFS Mar Dénia tegen Diknamita Albatera

13 december 2021 - 11: 20

Bruisend spel dat niet beter had kunnen beginnen, want in de eerste minuut was het 1-0 na een hoekschop die Rober binnen het kleine gebied afmaakte en de score opende. Het Dianense-team verraste met een agressief spel de rivaal en wist ze op te sluiten in hun veld.

In minuut 2 was het 2-0 na een briljante actie van Nico op de vleugel die Jose Martí materialiseerde en een minuut
toen kwam Rober terug om te scoren en zette de 3-0 op het scorebord. De dominantie was totaal en met een sterke druk over het hele veld verrasten ze de rivaal en creëerden ze goede kansen. In de 6e minuut zette Luis, na het stelen van de bal, een snelle tegenaanval in die eindigde met 4-0 op het scorebord. De bezoekende coach stopte de wedstrijd met een time-out voor de plaatselijke lawine om te proberen de dynamiek te veranderen. Beetje bij beetje kwam de gelijkmaker op gang en kwamen de kansen op beide goals, maar het scorebord bewoog niet meer in de eerste helft en bereikte de rust met 4-0 als resultaat.

Het tweede deel was anders, met het ongunstige resultaat dat het bezoekende team naar voren schoof terwijl Mar Dénia met een gunstig resultaat die van hen vertraagde. In de 22e minuut kwam de 4-1, een doelpunt dat vleugels gaf aan de bezoekende ploeg die genoten van hun beste speelminuten. De goals volgden elkaar op in beide goals, maar het was de bezoekende ploeg die met meer gevaar arriveerde. In minuut 34 kwam de 4-2 en een minuut later de 4-3 die wederom een ​​rusteloos einde van de wedstrijd inluidde. De bezoekende ploeg viel 5 aan op zoek naar de comeback. Bij het ontbreken van drie minuten wees de scheidsrechtersploeg op een duidelijke penalty na een overtreding in het bezoekende gebied, maar het rivaliserende doelpunt wist de lancering van Rober af te wenden. Je kon de druk in beide teams zien en het spel vertraagde met meerdere fouten en protesten.

In de 39e minuut na het stelen van de bal voerde Mar Dénia een precieze tegenaanval uit die David Ochoa op 5-3 bracht. Een doelpunt dat gezien de weinige tijd die nog restte een rustpunt leek te zijn, maar niets is minder waar, want in het volgende spel werd het na een mislukte baluitgang 5-4. Bij het uitblijven van 10 seconden werd een nieuwe bezoekersfout bestraft met een dubbele penalty en dit keer wist Rober te scoren door de laatste 6-4 te zetten waarmee de wedstrijd eindigde.

De volgende dag reist CFS Mar Dénia naar de stad Sax (Alicante), waar het de wedstrijd zal spelen die overeenkomt met dag 14 tegen CFS San Blas Sax.