Illia Kostiuk en Neus Ramos kampioenen in de 'Tecnifibre de Alcira'

Augustus 02 van 2017 - 00: 00

De jonge spelers van het team van de School of Tennis Club Dénia blijf belangrijke resultaten oogsten. Sommigen van hen deden mee aan de tennisbanen van Alcira, het toernooi "Tecnifibre de Alcira".

In de mannelijke cadet categorie, Illia Kostiuk, won hij het kampioenschap titel na het winnen van de finale Leandre Costa, gezaaid nummer één, die door 6 / 1 en 6 / 4 gewonnen. Het spel van de Dianense-vertegenwoordiger in de eerste race was spectaculair en toonde een grote superioriteit op het circuit ten opzichte van zijn rivaal.

In de tweede set werd alles veel gelijker terwijl Costa zijn niveau verhoogde. Echter, Illia Kostiuk behield haar concentratie en won de set en de wedstrijd.

De speler van de Tennis Club Dénia, om de finale te bereiken, schakelde Bruno Squarcia in de kwartfinales uit door 671 en 6 / 0. In de halve finale, versloeg hij zijn medespeler, Iñaki Braun, voor 6 / 1 en 6 / 2.

Dianense-domein bij meisjes

In de categorie vrouwelijke cadetten was de dominantie van de dianenses spelers totaal, in feite de finale die ze betwistten, Neus Ramos e Inés Rodríguez. De titel van kampioen was voor Neus Ramos die won met 6 / 0 en 6 / 3, na het spelen van een geweldige wedstrijd.

In deze gelegenheid werden de voorspellingen vervuld sinds de dianenses vóór het toernooi de favorieten waren om de finale te bereiken. Ramos schakelde Mariola González uit voor 3 / 6, 6 / 4 en 6 / 1. Rodriguez versloeg in het kwart tegen Kateryna Bennasar met 6 / 0 en 6 / 0. In de halve finale versloeg hij Blanca Inglés voor, 7 / 5 en 6 / 2.