Humberto Chicaiza behoorde tot de beste van de 'XV Cursa Popular a Teulada'

Mei 10 van 2017 - 00: 00

De atleet, Humberto Chicaiza, van de Enganxa't-groep om te rennen, behoorde tot de beste in de “XV Cursa populair bij Teulada”. Hij was de vertegenwoordiger van een club of Dianense-sportgroep die het eerste doelpunt maakte. Chicaiza eindigde de race van de 10-kilometers in de elfde positie van de generaal, derde in zijn categorie Veteranen A, met een merk van 36: 44.

De tweede van de dianenses om de doelboog te passeren was, Carlos Sánchez, van C. Bernardos Trotters, met een tijd van 37: 52. Sanchez kwam in de absolute 19-positie, zijnde de 12 van zijn hogere categorie.

De derde van de Dianense-groep was, Kevin Chicaiza, een jonge man die een geweldige carrière maakte en het geweldige moment dat dit seizoen doormaakt aantoont. Kevin kwam in de positie, 33 van de generaal, 21 in zijn hogere categorie, met een tijd van 38: 44.

Iets verder terug kruiste de finishlijn, Jaume Mut, van de Duro Duro Nucleus Group, die een 38-merk maakte: 57. Hij betrad de 38-positie van de generaal, 24 van de hogere categorie.

De winnaar van de test was Felix Pont, die een tijd van 34 maakte: 36, hetzelfde als zijn clubgenoot, Juan Gimeno. De derde plaats ging naar de Ondara-atleet, Sergi Soler, die een 35-merk maakte: 12.

Anna Berglind was de eerste vrouw

Bij vrouwen was Anna Berglind van de Athletics Club de eerste vertegenwoordiger van een Dianense-club die de finish bereikte Balearia Diànium, die op de 88e plaats kwam, was de tweede vrouw na de winnaar, Cristina Roselló. Ze was ook de beste in haar categorie, Veteranen A, met een score van 41:19. De tijd van de winnaar was 40:14, wat haar enorme superioriteit duidelijk maakte en profiteerde van de afwezigheid van de "reina", Mª Isabel Ferrer, om de overwinning te behalen. Het absolute podium werd voltooid door de Pegolina-atleet, Carmen Sala, met een record van 43: 09

De tweede Dianense was Mila Ortega, van Enganxa't a Correr, die een cijfer van 45:25 achterliet. Ze was tweede in haar categorie Veteranen C. De derde was Ana Alberola, die een tijd van 46:14 behaalde, en was de beste van haar categorie Veteranen B.