Hospitalet was te rivaal voor CVS Mar Dénia (4-9)

22 oktober 2019 - 12: 22

Het Bellsport Hospitalet-team was te rivaal voor de CFS Mar Dénia, die 4 by 9 versloeg in een geweldige demonstratie van de kwaliteit die dit team koestert. Ondanks de nederlaag, eerst van het team van Jordi Durán thuis, de fans die naar de Joan Fuster paviljoen Ze genoten van een geweldig spel.

De Catalanen, met een mooi, dynamisch en behendig spel, ontwikkelden de dianenses die 5-doelen versloegen, wat hun positie als leiders in de classificatie rechtvaardigde.

In de 5-minuut arriveerde de 0-1, nadat een kunstwerk werd omgezet in een doel van David Alba, die, gekozen en naast de basislijn, een perfecte Vaseline stuurde over het lokale doel, Sergi. Een ietwat mooie rekening die de enorme kwaliteit toonde die deze speler koestert.

Twee minuten later arriveerde de 0-2, gescoord door Ivan. Het lokale team probeerde de bal onder controle te krijgen en hun spel te maken, maar het Catalaanse team, met meer ritme op het veld, genereerde meer scoringskansen. In de 9 minuut drukte een perfect schot van Rabona van de lokale Blai in de tweede reeks de score met de 1 naar 2. Maar de vreugde duurde niet lang op de Dianense-bank, omdat Alegre in de 11-minuut de 1 naar 3 markeerde.

Vijf minuten later was het Uri die profiteerde van een verdedigende fout om ertussenin te zetten bij het markeren van de 1 naar 4, waardoor de zaken erg ingewikkeld werden voor de lokale bevolking.

Het tempo was woest en het arbitragepaar hielp helemaal niet met hun beslissingen. In de 16-minuut, na een duidelijke fout aan de rand van het gebied begaan door de bezoekende speler Raul Ceni, strafte het Murcia-paar dergelijke actie, maar onbegrijpelijk vertoonde de speler de gele kaart niet met het dorsale nummer 11, kenners na de meerdere protesten die Het 8-nummer had al een eerdere kaart en zou daarom de uitzetting van de speler, de aanvoerder en een belangrijk stuk in de Hospitalet-set hebben betekend. In de 20-minuut wist Roger de 1-5 te markeren waarmee hij de pauze van het spel bereikte.

Het tweede deel was een beetje meer van hetzelfde, de uitslag kwam beslissend tegen het rivaliserende doel en in de minuut 23 Blai markeerde de 2-5, maar in de 29 maakte het Catalaanse team de 2-6 via Davi Rui. Twee minuten later arriveerde de 2-7.

De wedstrijd ging verder op dezelfde koers en in de 29 minuut trapte de scheidsrechter de lokale coach Jordi Durán uit voor aanhoudende protesten. Mar Dénia plaatste de doelman van de speler op het veld om te proberen het verloop van het spel te veranderen, maar in de minuut 35 kwam de 2-8 behaald door Uri. In de 37-minuut scoorde Miguel de 3-8 met een schot op de tweede paal. Bij het volgende spel na verlies kwam de 3-9.

Al op het laatste moment scoorde Miguel opnieuw de laatste 4-9 waarmee hij het einde van de wedstrijd bereikte.

Volgende week reist CFS Mar Dénia naar de stad Badalona waar op zaterdag, om 18 uur, de Santa Coloma Industries wordt gemeten, in een wedstrijd die overeenkomt met de zevende dag.