Grote overwinning van Paidos Seriart tegen CF Novelda door 4 bij 3

November 22 van 2012 - 00: 00

Mooie overwinning voor de jongens die deel uitmaken van het cadettenteam van de Paidos Seriart door CF te verslaan. Novelda voor de krappe score van 4 tegen 3.
De door José García getrainde jongens voegden daar een overwinning aan toe waardoor ze tweede kunnen blijven in het klassement. De rivaal is een team dat vorig seizoen bij de kinderen regionaal kampioen werd, dus de overwinning smaakte erg goed.

De wedstrijd was zelfs met wat bezoekersdominantie tijdens het eerste deel ervan. Op het punt van rust en na verschillende kansen van beide ploegen was het Novelda die op voorsprong kwam op het scorebord. Met de 0-1 trokken beide kanshebbers zich terug in de kleedkamers.

De spelers van Dianenses spraken over de kansen die ze hadden om de score om te draaien. Vol hoop sprongen ze het veld op, maar zodra de tweede helft begon was het 0-2.

Dit doelpunt, in plaats van de armen van de Paidos Seriart-jongens te laten zakken, diende om ze wakker te schudden. Ze begonnen druk uit te oefenen waardoor Novelda uiteindelijk verstikte. Ze wisten al snel de verschillen te dichten en scoorden 1 tegen 2.

Het ging weer mis voor de collegiale belangen, aangezien in een toneelstuk met wat geluk het derde doelpunt voor Novelda viel, was het weer een kruik koud water voor hen.

Toen het erop leek dat de wedstrijd verloren was, begon de agressieve druk van de Dianenses effect te krijgen en begon een geweldige comeback die werd gecertificeerd met het winnende doelpunt met nog 20 minuten te gaan. Een 4-3 overwinning die de kinderen van Paidos Seriart veel vertrouwen geeft.

Aanstaande zondag om 10 uur bezoekt hij het sportcentrumpaviljoen van Dénia, Sierra de Salinas FS, derde geclassificeerd.
In deze wedstrijd voor Paidos Seriart speelden en scoorden: Iker, Kevin, Pablo, Pedro (2), Arturo (1), Fran (1), Lucas, Callum, Raúl, Carlos Pla, Senen en Samuel.