De Garbi Dénia keerde terug naar het pad van de overwinning door de leider Hispanitas Petrer te verslaan (24-22)

Januari 22 van 2018 - 07: 19

El Garbi Dénia Hij keerde terug naar het pad van triomf door de leider, Hispanitas Petrer door 24 te winnen bij 22.

De botsing die werd gespeeld in het gemeentepaviljoen van Dénia wekte grote verwachtingen en dat werd weerspiegeld in een tribune die een grote entree bood. De fans genoten van een geweldige game door de jongens onder leiding van David Salanova.

Gelijkheid was de dominante toon tijdens de eerste helft, met een Garbi Dénia die grondig in dienst was genomen om de rivaliserende aanvallen af ​​te snijden. Hij slaagde erin het aanvallende spel van het bezoekende team te binden en dit stelde hem in staat het tempo van het spel te bepalen. De problemen voor de lokale bevolking waren in aantocht. De bal bewoog met groot gemak tussen de spelers van de eerste lijn, maar op het moment van gooien tegen het doel was de effectiviteit niet de beste. Ondanks deze omstandigheid was het de rest bereikt met dianense voordeel van twee doelen, 11 tot 9.

Petrer's team begon heel goed de tweede keer dat 0 een partieel 2-niveau behaalde. De defensieve intensiteit bleef behouden en het succes en de bijdrage van de plaatselijke doelman werd toegevoegd, die werd aangemoedigd om de bezoekende schoten aan te vallen. Het probleem van de dianenses bleef zijn aanval, die niet werkte.

Ze gingen de laatste vijf minuten van de wedstrijd binnen met een even score, dat was het percentage van lokaal succes dat steeg en op het scorebord terechtkwam met een voorsprong van twee doelpunten. Een inkomen dat op basis van een geweldige verdediging zich wist te verdedigen om een ​​meer dan verdiende overwinning van 24 naar 22 te behalen.

Een overwinning die zeer werd gevierd door het jonge Dianense-team dat is teruggekeerd om te winnen na de struikeling van vorige week. Zijn situatie in de classificatie is niet veranderd sinds hij op de tweede plaats blijft.